OYKUmom siz iyiyseniz sağ salim bebeğinizle valla çok güzel darısı başıma bende daha fazla beklemek istemiyorum 🥰 bugün hurma yedim yürüyüş yaptım yürüyüş yaparken çok zorlandım ama uykuda uyuyamıyorum inşallah doğumum kolay olur

OYKUmom ikinci bebeğiniz mi acaba? Genelde ikinci üçüncüler hızlı geliyormuş sanırım o yüzden soruyorum ☺️

Tantan kasık ağrım kasılmalarım vardı ama hep olan şeylerdi zaten başından beri. dünde beyazla sarımsı sümüksü akıntı gelmeye başlamıştı ben acaba enfeksiyon mu derken meğer nişanmış bugünde kontrol vardı öle öğrendik kontrol olmasa daha evde durmaya devam edecektim o şekilde

Eternal_8 evet ikinci bebeğim bu kadar hızlı gelmesine doktorum bile şok içinde karşıladı

OYKUmom benim de doğumum pazartesi günü bebeğiniz nasıl benim bebeğim de 2600 doktor küveze girecegini düşünmüyorum gelişimi tamalanmis dedi ama yine de sormak isterim size de

melike81_ maşallah o bir haftada ne yiyip içtiniz 😂 benimde 36 da 2800. Doktor iri bir bebek olmucak dedi

Nilckrr alır aslında daha ya ben gecede acıkıyom tuvalete gittiğimde karnım kazınmış gbı oluyo ekmekle zeytin falan yemek varsa kemiriyom😀😀😀 akşam yiyom sonra peşine meyve portakal falan kola mola abur cubur gidiyo🤣