Susamannesiiii nurcan05 38+3 teyim dün yatış yaptım bugün çıkardılar. Artık doğsun da nası doğarsa doğsun diyoruz 😂
Caglaen 38+3 oldum bir hafta önce nişanım gelmişti hala gelen giden yok,ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor
nurcan05 Valla kızlar tüm tuşlara basıyorum hurma yedim yürüyüş yapıyorum baya her gün sıcak duş diyorlar cinsel ilişki diyorlar hepsini yapıyorum bakalım doğurunca yazarım 😅
Gmzgkck_ nurcan05 valla 39+2ye doğru gidiyoruz akşam 5km yürüdüm bu bacak açma aletine falan bindim eve az önce zor girdim afedersiniz altıma kaciracaktim ishal doğum belirtisidir inşallah kesin olarak nişan falan yok ama ufaktan baskı ağrı var
Uydurbisey nurcan05 37+5im akşam yemekten sonra sanki horon tepiyor.Hayirlisi ile gelsinler de kavusalim artık💜
nurcan05 Gmzgkck_ ayyy kıyamam valla gelsinler diye uğraşıyoruz inşallah dikişsiz güzel doğumlarımız olur 🤗
Busramom07 Gmzgkck_ ya belkide gelmiştir görmemişiz öyle avutalım kendmizii bizmde 39+4 şaka maka bitti günlerrr
Merveinciadem Kızlar gerçek sancılar nasıl bir his veriyor acaba tarifini buldunuz mu ?? Kafayı yicem sancılarla 😂😅 37+4 ara ara bel ağrısı giriyor sızı gibi sonra karnım sertleşiyor sızlıyor bu kadar şimdilik ama artıyor git gide dozu olabilir mi sizce ?
annebebek123 40 haftalık olduk kızlar gelen yok her türlü şeyi yapıyorum yoruyor artık gerçekten sağlıkla kavuşalım inşallah daha ne kadar bekleyeceğimi bilmemek çok zor