Derennn700 Prmdkanneee canım bat 19 benim yani bu hafta herhangi bi günde olacam ki inşallah olmam sağ bacağımdan belime ağrım var iki üç gündür ama belirti mi bilmiyorum
Derennn700 Prmdkanneee anladım canım senin kesin artık çıkar çıkmazsa da bu hafta belli olur benimki gibi 🥺
Derennn700 Prmdkanneee canım bilemiyorum ya bende sanki hissetmiyorum ara ara regl sancı giriyor karnıma
Prmdkanneee Derennn700 benimde bir şeyler oluyor ama ne oluyor hiç bilmiyorum çatlamadan 9 gün sonra test yapmak erken mi acaba 🥺
Derennn700 Prmdkanneee çıkmayabilir canım herkesin o kadar değişiyor ki :) bazıları burda yazıyor regle on gün kala öğrendim yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ben şahsen geciktiriyorum o yüzden
Prmdkanneee Derennn700 ay evet onları da gordukten sonra zaten iyice ümidim gidiyor da bakalım nasip ya napalim allahtan geliyor 🌸 ah düşünmeyi bi bırakabilsem
melanuur  Ben ovulasyon testine bu ay başlamayacaktım bu ay hormon testi verip diğer ay yapacaktım ama uygulama da 2 gün var yazıyor yumurtlamaya bende denemek istedim meraktan böyle oldu iki gün sonra daha da mı pik olur kızlar