Derennn700 Prmdkanneee brndr öyle düşünüyorum kuzum bence senin yarın çıkar ama benim bat 19 ya daha çok var çokmayabilir
Prmdkanneee Derennn700 ayyy öyle mi diyorsun yarından itibaren iki günde bir test yaparım ben şimdi 😍
Arslan_ummu Derennn700 evet canım aralarında belki yarım saat oynamıştır ama ben ilk idrarla ilk başlarda yaptım bilmiyorumdum yapılmaması gerektiğini
Derennn700 Prmdkanneee yap canım inşallah yarın müjdeli haber verirsin 😍 Benimde midem çok kötü ama bilemedim de herşeyi gebeliğe yorumlamak istemiyorum oruca da alıştık o yüzdende olabilir ama benim akıntım var
Derennn700 Arslan_ummu devam et benimde böyle oluyordu pik görmeyecek sanıyordum sonra birden pik oluyor
Merve-metin Prmdkanneee yok kuzu gelmedi test yaptım negatif çıktı mevsimsel heralde bu ay böyle erken ve az olduğumu düşünüyorum ovülasyon testine başladım tekrardan bakalım hayırlısı inşallah
Derennn700 Prmdkanneee kuzum sanırım ben yarın yapayacam evde erken gebelik testim yokmuş alamadım da 🥺neyse benim pazartesiye kalsın artık
Derennn700 Prmdkanneee erken gebelik mi yaptın kuzum bende kaset test vardı yaptım bende duramadım negatif 🤣
Prmdkanneee Derennn700 ay erken gebelik bilmiyorum cidden hep negatif çıkıyor benimki erken gebelikti kuzum 😂
Prmdkanneee Derennn700 canimmm ağrı gebeliğin de belirtisi sonuçta elenmedinnn henüz böyle tam eskisi gibi kanama gelmeden elenmedik 😍
Osqeuy Merhaba herkese, bende ilk defa bu ay ovulasyona başladım. Dün pik i gördüm sanırım çizgi diğer günlere göre koyuydu çünkü. Fakat ben hep sabah kalkar kalkmaz ve öğlen uyguladım. Sıkıntı olur mu bilemedim açıkçası
Derennn700 Osqeuy canım sabah ilk idrarla doğru sonuç vermiyor sen saat 14-20:00 arası tavsiye ediliyor iki saat öncesinden sıvı alımını bırakacaksın