metemom_ Betl35 18+5 de zorla öğrendim birde erkek kız saklar dediler ama benim oğlum çok nazlı çıktı 😂
Betl35 metemom_ Allah Allah hakkaten seninki nazliymis 😀😀 ben oğlumu 16 da öğrendim amaa ilk kapalıydı bacaklari cikolata falan yedim merdiven indim cktim da öyle açmıştı bizimki 😂😂 Bakalım bu nasıl olucak 🥰
Betl35 Tansusercan Bencede en güzeli pazartesi yi sabırla beklemek diye düşünüyorum 😀 ama çok heycanliyum kiiiiizzz😍🫢
Tansusercan Betl35 ay heycanlanılmazmı insan meraklanıyo evladını merak ediyo allah gonlune gore versin en basinda saglikli hayirli evlatlar olsunda kiz erkek bahane 😍♥️
metemom_ Betl35 5 kere gittim hastahneye anam bana mısın demedi demedi döndü totosunu yattı eşimin doğum gününde gösterdi 😂
lidyamom Betl35 16. Haftaya kadar net olarak cinsiyetini göstermedi 12. Haftada erkeğe benziyor demişti doktorum 16. Haftada kesin kız dedi 20de detaylıda da kız olduğu kesinleşti ☺️
Zeyy_Iboo07 Lavinya21 hangi hastanede muayene oldunuz devletmi özelmi bende 11 haftada gıdıcemde bısey dermı merak ettım
EdaninBebegi Betl35 suan 35 haftaligiz 😅 ben kiz olduguna cok sevinip inanamamistim ve ayni gün farkli bir hastanede baska doktora da muayene olmustum
1prensesannesi__ Betl35 yok canım yanilma olmasin diye kesin konusmuyolar bana da 13 ve 14de erkege benziyo dedi 17. Haftada pozisyonu uygun degil dedi 18. Haftada yuzde yuz erkek dedi doktorumuz 😁
Adsizbiri Haftada erkek dedi doktorum 17 de bir daha gittim başka doktora o da erkek dedi nasip olursa insaallah ♥️👶