Betl35 alparslan21 Benim 2 doktorda 12 de kıza benzetti 15 de De acilde ki doktor kıza benziyo drdi yani suana kadar hiç erkek duymadım ama nasip 🥰 birtane oglusum var birde kızım olsun istrrim 🌸
Betl35 busraltin Ay vallahi erkek denirse baya şoka girerim 😀 kendjmi kıza odakladim resmen 3 farkli doktorun da agzndan kız duyunca ☺️
Betl35 ela2023 Erkek erkek deniliyorsa dönmüyor bence kuzum ya Benimde oğlumda 16. Haftada yüzde 99 erkek dedi öylede oldu Bakalım bu gebeligimde pazartesi belli olucak 🥰🌸
Betl35 ela2023 Ederim canım benim inşallah sağlıkla kucagimizs alırız 🙏 buarada koku hassasiyetim çok şampuan kokularına dahi gelemiyorum 🥴
Betl35 Lavinya21 Ay nekadar erken ogrenmissin ne guzeelll😍 darısı benim basima asko😀 Pazartesi kontrolümüz var belli olucak inşallah 🫢😍
Zeyy_Iboo07 Lavinya21 hangi hastanede muayene oldunuz devletmi özelmi bende 11 haftada gıdıcemde bısey dermı merak ettım
Feyzabgg 14 de öğrendim bende,önce gittim doktor gördü ama emin olmak için tatlı vs ye 1 saat sonra bidaha bakalım dedi öyle yaptım 1 saat sonra tamamen gördüğünü söyledi.Ve sonraki 2-3 gidişimde de hep tekrardan sordum ne olur ne olmaz diye 😄
Betl35 Feyzabgg Bende gitmeden cikolata yicem pazartesiyi iple çekiyorum vallahi 😍 Ya öncelik taniki sağlıklı olmasını istiyorum ama hepte bir kız hayalim vrdi ☺️🥰
Kdjhjhhj Betl35 ilk hamileliğimde 16 haftamda öğrendim oğlum olucak diye §uan ikinciye hamileyim 13 haftamda öğrendim kiz diye 31 haftamdayim hâla ayni😄
Betl35 Kdjhjhhj Sence benim ne yogjnlas bakım bana hislerjnle 😀😀 pazartesi zaten kontrolümüz var Ve bu haftaya kdr hep kız dediler 3 farklı doktor 😀😀
Kdjhjhhj Betl35 benimde 13 haftalikken 3 tane ayri doktor kiz dedi öylede kaldi bence 3de kiz dediyse kizdir
Hazal966 Betl35 16. Haftada öğrendim kız bizim ki de. Doktor net olması icin 16 ya kadar bekleyelim demişti🙂
Tansusercan Bence 16 haftadan once net olmuyo ben 13 haftasinda gittigimde kiz dendi sonrasinda ise %100 erkek dendi 26 haftaligiz ve 16. Haftasindan bu yana kesin olarak erkek deniliyo
Betl35 Tansusercan Bencede en güzeli pazartesi yi sabırla beklemek diye düşünüyorum 😀 ama çok heycanliyum kiiiiizzz😍🫢
Birsenminik Kızlar bende 15+3 bugün baktı kıza benziyo ama bacak arasını görmedim iki hafta sonra netleşir dedi sizce değişme ihtimali var mı doktor bilmese neden kız desin diyorum kendi kendime