Gamze0408
Aciliyet emzik miydi gercekten 😂 kiz acil yazisini degistir bari emzik acil yap bir sey oldu sandim gece gece 😂
6 gunluk bebeginizin sizi surekli emmek istemesi cok normal sizi emzik yapmamis sizin kokunuza sefkatinize ihtiyaci var. Emzik konusu da tamamen bebeginize bagli isterse alir benim bebegim basta bibs tuttu simdi asla emmiyor bibsi avent damakli ve smoothie kullaniyor o da cani isterse asla zorla vermiyorum 2 aylik olacak hala beni istedigi zaman emebilir ve emiyor inanin gun gectikce kilolarindan oturu devamli emzirmek zor olsa da dunyada en guvendikleri kisiler bizleriz. Eger uykusu varsa (bebegim memede uyumayi seviyor ve oyle uyuyor) yeni emdiyse ama uykuya da direniyorsa cok emdiginden kustuysa tekrar 2 dk emzirip memeyi agzindan cekerken direkt emzigi veriyorum o da kusmasin diye uykuya gectiginde zaten atiyor memeyi.
Tatli seylere bandir vs diyen olursa lutfen dinlemeyin cesitli emzikler alip deneyin hangisini severse diye ama uzulmeyin su an bebeginizin sizi devamli emmek istemesi cok normal 🙏🏻