Gizemmnur- AycinGozuacik ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde bebeğim 34+5 te tersdi nisanın 6sinda kontrol var dönmezse sezaryen günü alcaz dedi doktorum hayırlısı olsun tabiki ama bende normal doğum istiyordum ama bebeğim nasıl sağlıkla olcaksa o olsun tabikide 😊
Nrdntr Geçen hafta 15 Nisan için gün almıştık fakat bugünki kontrolde erken olacağını söyledi sancım varmış her an olabilir dedi 🙏🏻🫠
Ezgi12348 Sevkiyee şuan kaç haftaliksin yarın bana da yazar mısın ben 3 doktora çıktım biri 37 de sezeryan dedi 2 si bebeği etkilememis şeker 39 a kadar bekleyebiliriz dedi
Cns62033 Ezgi12348 yok etkilemedi çok şükür takip ediyoruz hem ondan hem arkadaşa kordon dolanmıştı acaba diye diye aşırı stresliyim
paradise35 Benimde aynı gün, kaçıncı haftada oluyorsunuz o vakitte. 38+3te 15 nisana denk geliyor benim. O zamana kadar kendi gelirse normal olacak gelmezse o gün sezeryanla alacaklar
Cns62033 Ezgi12348 diyetle elimden geldigince tutuyorum normal aralıkta.ama 4 cihazla onaylayarak.öğünleri düzenledim böyle iyi gibi ama az mı bilmem artık