Sevkiyee Yoncaasakin bnde bugün tam 36 haftalıgım yarın kontrole gıdecm bna ne zmn verır bılmıorm şeker de var bnde
Hatice333 Yoncaasakin ay bende bu gece 36 haftalık olucam cuma günü kontrolüm var doktorum güm verecek benim de büyük ihtimal 15-16 nişana gün veriri diye hesaplıyorum 🥹
Cns62033 Yoncaasakin bende alabilirsem o aralar alacam 36+5,6yada tam 37 de istiyorum şeker felan var korkuyorum
AycinGozuacik Benimde ilk doğumum olucak 34.haftaya kadar oğlum makat gelişti doktor bir dahakine dönmezse 15 nisan a tarih vericem dedi sezeryana. 35+5 te gittik tarih alırız diye dönmüş bebeğim. Şimdi 36+3 olduk normal doğumu bekliyoruz.
Gizemmnur- AycinGozuacik ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde bebeğim 34+5 te tersdi nisanın 6sinda kontrol var dönmezse sezaryen günü alcaz dedi doktorum hayırlısı olsun tabiki ama bende normal doğum istiyordum ama bebeğim nasıl sağlıkla olcaksa o olsun tabikide 😊
Cns62033 Ezgi12348 yok etkilemedi çok şükür takip ediyoruz hem ondan hem arkadaşa kordon dolanmıştı acaba diye diye aşırı stresliyim