Melike_4949 Gul2727 15 gün içinde gitmişti kilolar doğumdan sonra sıvı beslendim baya üst solunum yolu enfeksiyonu kapmistim
Melike_4949 Ebrubycmn diyet yaptım ben şekerim olduğu için son 3 ay diyet 6. Aya kadarda mide bulantısı kusma olmuştu bu yüzden kilo almadım birde ben bebeğime kilo almışım o kilo almış ama ben çok almamıştım
tubaysima Dlncvn35 aminnnm 🥰 çok şükür artık biraz daha rahatladığım günlerdeyim ilk başları benim biraz imtihanlı geçti. Şimdi biraz ağırlaşmaya başladım hafiften sizin nasıl geçiyor 🥰
Denizedaninannesi_ Bende 6 aylık hamileyim olduğum yerden devam iki kilo düşmüştüm şuan eski kilomdayım
Gulluuuuu Ebrubycmn bende biraz farklı oldu ilk aylar hızlı hızlı aldım herkes son aylar daha çok alacaksın dikkat et dedi bir buçuk aydır hiç almıyorum şuan 30 haftalığım 13 kilo aldım toplam
drdane09 @Ebrubycmn ay ben 15+4 ve 7 kilo aldım 🥹 hamile kaldığımda 48 dim biraz avantajım ordan olacak sanırım 55 kiloyum şuan🤭
Dlncvn35 tubaysima benimde ilk başlarda çok rahattı ama 26. Haftadan sonra biraz ağırlaşmaya başladım ve bel ağrım çok fazlalaştı 😕