tubaysima Ebrubycmn 27+6 dayım 6 kilo aldım ama hep bulantı kusmadan kilo verdim ilk başta o nedenle. şu sıralar iştahım açıldı çok şükür yiyorum epey de hızlı kilo alıyorum 10 gün içinde 800 gr almışım😳bu gidişle yuvarlanarak doğuma giricem gibi 🐼
Aseliimmm Ebrubycmn 32 haftalığım 30 haftamda 6 kg almıştım şimdi kaç bilmiyorum bereketi kaçmasın ilk bebeğimde +35 almıştım😁
Mesen Aseliimmm nasıl yani gerçekten mi +35 kilo mu aldınız yani doğru mu yok +3.5 kilo mu kafam karşıtı kaç kiloydunuz ki
Melike_4949 Ebrubycmn diyet yaptım ben şekerim olduğu için son 3 ay diyet 6. Aya kadarda mide bulantısı kusma olmuştu bu yüzden kilo almadım birde ben bebeğime kilo almışım o kilo almış ama ben çok almamıştım
Melike_4949 Gul2727 15 gün içinde gitmişti kilolar doğumdan sonra sıvı beslendim baya üst solunum yolu enfeksiyonu kapmistim
Aysnr11 Ebrubycmn 38+4 haftalığız 7 kilo verdim geri 4 kilo aldım 😇 Her gebelik kendine özledir çok almamışsınız bence
Aseliimmm Mesen ilk bebeğimde +35 aldım 65 kg hamile kalıp 97 le doğurdum çoğunu son 3 4 ayda aldım şimdiki gebeliğimde max kilomdayım zaten 6 kilo almıştım 2 hafta önce 32 haftamdayım
Tansusercan 25+5 olduk şu ana kadar ,10 kilo almisim 65 ile basladim 75 oldum onemli olan bebegimin sagligi diye dusunerek kafaya takmamaya calisiyorum 👶🏼