Busramom07 Sevkiyee benim çok ileri derece diye düşünüyorum sennde öyle mi doktorun birşey söyledi mi
Baharozkan 36+2 yiz bizde . Nisan 8 e gün verdi doktor sezeryan için . 2 kere nts girdim ama sancı çıkmadı . Akıntı bendede var ama kokuyor inanın tiksindim artık günde 3 kere değiştiyorum çamaşırı . Bu koku beni mahvetti .
Cennet_kusum16 Vandb bacaktan aktı yani yine serklajliyim. İlk gebeligimde suyum sızıntı şeklinde gelmişti ultrasonda farkedildi ben anlamadım. Sancım cikiyordu hissetmiyordum şimdi bundada sancım çıkıyor hissetmiyorum su konusunda korkmaya başladım. Cumartesi bakalım ne diycek
Bahar00 Gizem3514 benim 2. Hamileligim ama ilki haldir huldur olunca normal Bi süreç nasıl ilerliyor anlamadım hem unuttum da sanırım acilden geliyorum şimdi çok şükür hersey yolundaymış yalancı sancılar sanırım. İnşallah sizinde öyledir.
EceSB Burcukk16 35+4 ten selamlar, yarın kontrolümüz var riskli gebeliğim ben ondan erken olcak gibi ama bakalım. 8 i ya da dayanabilirsek 17 si olarak planlıyoruz. Yarın göreceğiz bakalım az kaldı 🤭
Semolinko Melos9 benimde 15 nisana gun verdi geceleri kasıklarıma çok kiramp giriyo ya neyin nesi anlamadım doğum sancıları mi bunlar
Melos9 Semolinko benimde aynı şekilde doktor yalancı sancı diyor ama benim nstde hiç sancım çıkmıyo🤷🏼♀️