Zhraagk Eşim bu gece erzincan yolcusu süre kısa olsada uzağa gitmesi üzüyor tuhaf bir duygu içerisindeyim kızlar günümün dolduğu tarihten (doğum) 2 hafta önce gelecek Rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲🏻 Varmı eşlerini göndercek hamişler? 🤰🏻♥️
onlygirl Zhraagk şubatta dogumum olacak eşim de 30 martta askere gidecek 😞🙏eşlerimiz hayırlısıyla gidip gelisinler
eypo Zhraagk benim eşimde bu sabah gitti amasyaya birazdan teslim olucak Allah hayırlısıyla kavuştursun🙏🏻
Selim_Alparslan Zhraagk 2 Mart’ta gidecek nasip olursa 😍 tam Doğum ayıma denk geliyor inşallah bebeğimiz bekler 🥰🥳
Aliasaf00 onlygirl benimde öyle aynısı hayırla gdiip gelsinler Şubat'ta oğlum dogucak insaALLAH Martin sonunada kocami askere gondercem 😁😍🤗
Zhraagk Selim_Alparslan bendede o endişe var inşallah bekler babayı 😞♥️ Zaten yeterince kendimi çaresiz gibi hissediyorum
YadeOmer Selim_Alparslan canım,benim eşimin de tam Doğum yapacağım tarihe açıktı ama dilekçe vereceğiz bir sonraki celpte gitmesi için. Eşim olmadan yapamam mahvolurum çünkü 🤦♀️ Siz de öyle bişey yapabilirsiniz,hakkımız varmış yanlış anlamadıysam
Mrw244116 Zhraagk memleketim erzincan simdi kar varmıs oralarda 😊 benim esim seneye kasımda gidicek nasipse Allah kavustursun 😊
Yaseminztrkzcan Zhraagk aynı durumdayız bende geçen hafta Pazartesi gönderdim haftaya Cuma gelecek Doğuma 10 gün kalıyor geldiğinde çok zor geçti bir hafta rabbim hepimizi tez zamanda kavuştursun🙏🏻
onlygirl Aliasaf00 benim de oğlum şubatta doğacak ama yinede sukrediyorum en azından doguracagim ay gitmiyor😃😥