Lavinya21 t_turkan_2 ay ne güzel yaa masAllah çok kimseye söylemeyin bari dillenmesin Allah korusun nazardan İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişleriniz insAllah❣️
t_turkan_2 Lavinya21 Allah razi olsun canım bizede mucize oldu çok ağladim dua etdim Zaten Rabbim ol deyince oluyor 🙏
msaslaner t_turkan_2 maşallah ne güzel haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 hepimize de inşaallah
t_turkan_2 msaslaner Allah razi olsun canım Amin bekleyen Her kes Kucağimiza Alalim sağ Salim inşAllah 🙏❤️
Eminesahin1 t_turkan_2 maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bende ikizlere hamileyim 31 haftalık yani keseden pek anlamıyorum ama genelde üçüzlerde gördüğüm hep 2 kız 1 erkek oluyor 😀
t_turkan_2 Eminesahin1 Ay ne güzel ben riskten dolayı biraz endişeliyim Oda Güzel olur inşAllah 2 tane uzman doktorla yola devam edicez Sizde sağ Salim Kucağiniza alin İkizleri Maşallah 🧿🥰
Lavinya21 t_turkan_2 aynen öyle Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum adınıza gerçekten 🌺
t_turkan_2 Lina- Ayy Ağzinizdan bal damliyor Amin 🥰🤲Önemli olan sağliklarida İnsan biraz merak ediyor ☺️hemde çok bekledim yollarini 🥹🙏
t_turkan_2 Lavinya21 hep mutlu olun Bekleyen her kese bol bol dua edicem 🤲zaten en iyi biz anlariz bir birimizi ❤️
Sermec27 t_turkan_2 rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah daha çok minikler cinsiyet belli olmaz sadece hissiyatımi söylüyorum bence iki erkek bir kız olacak eğer tutarsa yaz bana 🥰
t_turkan_2 Sermec27 Ayy 🥹çok teşekkür ederim tabii yazarim zaten 9 ay her şeyi burdan öğrenmeye çalişicam🙏inşallah siz dediğiniz gibi olur 😍
Sadeceanne2 t_turkan_2 😊😊😊çok sevindim vallahi sağlıkla nasip olsun kuzucuklar inşallah bol bol avakado. Tüketin Rahime çok yararlı bir besin hayırlısı ile ilerlersiniz inşallah yormayın kendinizi
t_turkan_2 Sadeceanne2 Canımsin hep beraber sevinelim inşallah dualarim tüm bekleyenlere her şeyin başi Dua sabirmiş Mükafati büyük olur derlerdi inanmazdim ❤️🥹🙏