baharmom35 Sesusa çok hafif kasıklarıma iğne batıyor ama çok bedenimi dinlediğim için hissediyorum yoksa öyle belirgin değil ufak birşey ben normalde de adet ağrısı çekmem adet öncesi ağrı bilmem ☺️ inşallah bebeğimin tutunma hissidir 🤲
Sesusa baharmom35 bende normalde de zaten adet olmadan 1hafta önce sızılar başlar. Aynı onun gibi ağrım var. İlk transferimde de öyleydi o yüzden üzüldüm şimdi🥴 evde yaptım bugün negatif🥺
baharmom35 Sesusa senin test günün normalde ne zamandı canım kan vermeden emin olma sakın ilk transferin miydi
baharmom35 Sesusa canım ben sana şey sormak istiyorum ilk transferin negatif oldu ya 2. De hangi uygulamalar yapıldı aynı tedavi mi
baharmom35 Sesusa bakalım benim ne olacak canım benim ilk negatif olunca bana Rahime çizik atıldı bağışıklık serumu takıldı bide lenfosit aşısı yapıldı
baharmom35 Sesusa canımmm ya çok üzüldüm vardır Allahın bi hikmeti zamanı değilmiş nasılsın peki iyi misin
BetulK0 Kubra6642 ay bende de oluyor o arada bi kasığımın içi anlık yanıyor diyorum adette böyle olmuyor inşallah tutmuştur bebikolarımız ya 🥹
BetulK0 Kubra6642 yaaa çok sevindim canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥹heyecandan tedirginlikten gözüme uyku girmiyor