Emel_34 hepoyleolurzaten__ benımkı zaten normalde trıplı cılvelı bırı 😅 bakma bana ya dıyordum zaten mıdem bulanıyo ıyı tm bidaha yanına gelmem dıyıp odaya cekılıyordu gecelerı vıcdan azabı ben 😅
Aysemm44 hepoyleolurzaten__ Para eşimden daha önemli kusura bakmasn para olmasa yüzüne bakılacak gibi değil ahajajja onu görünce gözüme kaynanam geliyor sanki sinirim bozuluyor 😂😂
YeniGelinMeselesi hepoyleolurzaten__ doğru söylüyor haklılar onlarda bi öyleyiz bi böyle biz bile kendimizi tanımamıyoruz bazen adamlar napsın 😂😂
Enfal_06 hepoyleolurzaten__ sebebini bilmiyorum işte canım gıcık oluyorum ve ağlıyorum durduk yere çözemedim kendimi 😂😂🤣
Bendiyebiri_ hepoyleolurzaten__ valla isyan etmiyor benimki cekecem mecbur diyor bide bana lakap takıyor 😂😂😂
Dilara_0 hepoyleolurzaten__ valla bizim yapmak istediğimizi eşin sana gece ansızın yapar haberin olsun boğar sonrada uykumun arasında hatırlamıyorum der 😂😂
hepoyleolurzaten__ Dilara_0 ahahah 😂 onu yapması çok zor malesef tık sesine uyanıyorum 😂 tam tersi olabilir