Merve95281 Benimde son 3 hafta. Korkudan yapışık olmak istiyorum. Tenim tenine nufuz etsin zamk gibi yapisalim tuvalete bile bir gidelim istiyorum
hepoyleolurzaten__ cakebabe 😀 bizim kadar ince düsünseler üzmezler 😂 Benimkine bazen ağrım var diyorum daha dur ne oldun da ağrın oluyo hele bı karnın çıksın diyor 😂
cakebabe hepoyleolurzaten__ hahah şu karnın illa çıkacak hamile olduğunu hormonlarım tavan yaptığını falan karınla bağdaştırıyorlar çok komikler ya hahahahah
Merve95281 hepoyleolurzaten__ annemle kayinvalidem bendeydi ikisinide yolladim. Fenalik geldi bana. Ben kocamla daha mutluyum beni anliyor. İki kadin delirtti beni. Kahvalti sofrasinda nasıl korunucagimi tartisiyolardı geçen. Tek kurtuluşum kocam
Bendiyebiri_ hepoyleolurzaten__ adamın bı pazarı var oruç tutuyo yatıyor haliyken o uyuyunca çok sinir oluyorum uyandırmaya kiyamiyom ama uyanincada ben yatmiyosam kimse yatmasin yatma bidaha diyorum gece sahura kadar bekler niye yatmiyosun diye de iki saat kafasının etini yerim😂😂adam lohusaligin başladı diyor lohusalık doğumdan sonra bebeğim ondan sonra gör beni
Ebrar042 hepoyleolurzaten__ Biraz önce bende açtım böyle bir post sonra buna denk geldim.😂 Bende yaklaşık 2 gündür gözüm göresi gelmiyor. Yaptığı her şey gözüme batıyor.😬 yatağa gelmesin diye gece yatağa çapraz yattım geldi gene yanıma yattı. Bu sefer yanıma yattı diye sinirlendim 😂Ama eminim yanıma yatmasaydı bu sefer yatmadı diye sinirlenirdim. 😂😂
hepoyleolurzaten__ Ebrar042 😂 napsin adam oturma odasında mi yatsın 😂 sonra acaba niye yanıma yatmadi diye tiripler gelir acaba benden soğudu mu birşey mi oldu diye
Dilara_0 Sermec27 ay bu rüyalar hiç çekilmez oldu benim koca da beni aldatiyordu kaç sefer rüyamda. Gece uyandigimda boğmak isterdim rüyada olsa olsun canım bı aldatıyor muyuz 😂
Sermec27 Dilara_0 aynen öyle valla bogarim adamı ben zaten rüyamda Allah ne verdiyse giriştim eşime 😁
hepoyleolurzaten__ Dilara_0 aldatma rüyalarını bende çok şık görüyorum 😂 genelde ben aldatiyorum ne hikmetse
YeniGelinMeselesi hepoyleolurzaten__ zor be valla yakın olsan zor uzak olsan zor Allah kimseyi hormonların eline bırakmasın 😂
hepoyleolurzaten__ YeniGelinMeselesi amin 😂 adamlar şaşırıyor artık napsak diye benim bı an huyum değişse benimki diyor senin hormonlar yine tavan yapmış yaklaşma mümkünse bugün bana 😂
Bendiyebiri_ hepoyleolurzaten__ valla isyan etmiyor benimki cekecem mecbur diyor bide bana lakap takıyor 😂😂😂
YeniGelinMeselesi hepoyleolurzaten__ doğru söylüyor haklılar onlarda bi öyleyiz bi böyle biz bile kendimizi tanımamıyoruz bazen adamlar napsın 😂😂
Aysemm44 hepoyleolurzaten__ Benimkinin maşı yarın geliyor o yüzden fazla üstüne gitmiyorum ahaahah maşı yedikten sonra inş saldırıya başlarm 😂😂