Enfal_06 Birsenminik bilemedim devlet hastanelerinin cihazlarına güven olmaz bence her şey çıkabilir 😂😂 ben özele gidiyorum bakalım o ne diyicek çok merak ediyorum
EYil Birsenminik Malesef kac kere gitmeme ragmen kendini göstermiyor cok erken deyip durdular. Biraz utangac galiba 😅
Birsenminik Ebrarabla_06 erkek demiştin kıza benziyo göremediğim için diyorum dedi insallah senin dediği çıkar qma zor öyle dediyse öyledir
Ebrarabla_06 Birsenminik bacak arasını görmeden canım emin olma Eğer bacak arasını gösterirse sana sen bil ki kız inşallah gönlünden geçen olur canım benim❤🥰
Birsenminik EYil anladım canım benim hayirlsi olsun kızlar genelde öyle oluyo bende de olmuştu 19 da gösterdi kendini
Ebrarabla_06 Enfal_06 İnşallah bu sefer öyle bir sürpriz yapmaz annesine tam açar da gösterir🤭 Evet senin bebişinin teyzesi benim ben onu yerim 🥳yerim sağlıkla da doğsun inşallah canım benim😍
Enfal_06 Ebrarabla_06 ayy inşallah inşallah canım bizim teyzemiz sensin gerçekten artık 😅😅 sağol canım amin inşallah
Birsenminik Ebrarabla_06 Amin herseyden once hayirlsi olsun kuşum öyle mi dersin hala pipi görme ihtimali var mıdır yani 😂
EYil Birsenminik Kizlar kendilerini gec gösteriyor etrafimdakilerde, tabiki saglikli sihhatli olmasi tüm annelerimizin duasi. Hayirlisiyla insallah benimde gönlümden gecen kiz ☺️🥰
Aabbccc Ebrarabla_06 amin inşallah canım benim teyzemiz sensin erkek olursa sana mutlaka haber edecem ikidir erkek diyorsun 😍😍😍