boraninannesi_ Merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz belli oldu oğluşumuz olacak🙏🏻 Şimdilik 2 isim arasındayızzzz🙏🏻
Birsenminik Enfal_06 canım ben az önce geliyorum 15+4 kıza benziyo dedi göremediğim için öyle söylüyorum dedi bir iki haftaya net belli olur dedi kız midir kesin sonradan pipi görme ihtimali var mı acaba
Enfal_06 Birsenminik bizde 14+4 üz canım özele mi gittin kıza benziyor demişse değişir mi kız bilemedim 😂😂
boraninannesi_ Echanim 2li 3lü tarama yerine, koldan kan alınarak inceleniyor canım down sendromu gibi kromozal hastalıklara bakılıyor
Birsenminik Enfal_06 hayır canım devlet hastanesi bilemedim sonradan bi sürpriz pipi çıkar mi aynisini yasayan var midir acaba 😂
Enfal_06 Ebrar_65 12 haftalıken bacaklarını kapatmıştı 🤭 yine öyle bi sürpriz yapmaz inşallah öğrenirim canım senide bulucam tabi ilk teyzemiz sensin teyzesi yok zaten çocuğumun 😂😂
Birsenminik Ebrar_65 erkek demiştin kıza benziyo göremediğim için diyorum dedi insallah senin dediği çıkar qma zor öyle dediyse öyledir
Enfal_06 Birsenminik bilemedim devlet hastanelerinin cihazlarına güven olmaz bence her şey çıkabilir 😂😂 ben özele gidiyorum bakalım o ne diyicek çok merak ediyorum
EYil Merhaba ben 16+3teyim ve 15 nisanda doktor randevum var.. sizce cinsiyeti net belli olurmu? Yaklasik 20 haftama yaklasmis oluyorum..
Ebrar_65 Enfal_06 İnşallah bu sefer öyle bir sürpriz yapmaz annesine tam açar da gösterir🤭 Evet senin bebişinin teyzesi benim ben onu yerim 🥳yerim sağlıkla da doğsun inşallah canım benim😍