Nurmeryem Cuma sabah kavuşacagiz bebeğimle. Nedenn se bende uyku falan hiç birşey kalmadı. Stresten mi yoksa heycandan mi bilemedim. Çok değişik hissediyorum. Sizin şafaklar kaç ?
_yeni1tazeanne_ Nurmeryem 117 günümüz kaldı Allah nasip ederse 117 gün sonra ten tene olucaz ❣️ büyük ihtimal heyecan daha çok etkiliyor ben kontrole gideceğim günler bile uyuyamıyorum ki siz doğum yapacaksınız çok normal Rabbim sağlıkla kucağına almayı kavuşmayı nasip etsin inşaallah 🤲🤗
tubaysima Nurmeryem sağlıkla huzurla mutlulukla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah ne güzel kavuşmanıza çok az kalmışşşş 🥹😍 bizim şafak 85
Birgulyigit Nurmeryem bende cuma son yatışım yapılacak ve ayni seekildeyim korkumu heyecanmi bilmiyorum uyku düzeni kalmadı uyuyamiyorum ve hep bir düşünce içindeyim dalıp dalıp gidiyorum🤷
betul2424 _yeni1tazeanne_ 116 günümüz var bizimde bende şimdiden çok heyecanlıyım Rabbim sağ Salim herkesin bebeğini kucağına aldırsın inşallah 🙏🏻
Nurmeryem Evet çok az kaldı o akdar değişik bir his ki başka hiç birşeyle eşi benzeri yok. Sadece ağlamak istiyorum içli içli değişik 🙈😂
Gmzgkck_ Uygulamaya göre son 7 gün doktora göre her an doğabilir bizim oğlana göre 1 yıl daha icerde 😀😀 gelmiyor anam gelmiyor 🤣
Kbraenes28 Nurmeryem Nurmeryem 99 gün kalmış yaa siz diyince baktım bende kaç gün kaldığına 😃 😃 ama sezeryan olacağım için erken doğuma girerim
Haticeburak06 Nurmeryem 65 günüm kaldı kızıma kavuşmaya belki daha azdır illa 40 hafta durmuyolar sonuçta 🤪🤪😂🩷
Tugba_- Şafak 44 zaman daraldıkça heyecan ve duygusallık da artıyor ufacık bişeye hemen ağlıyorum 🥹🥹🥹🥹
SumeyyeTpl Nurmeryem son 11 psikoloji diye birsey kalmadı hem artık yeter gelsin diyorum hemde hazır hissetmiyorum doğurmaya ve ondan sonraki günlere 😮💨