Deletedmom_89 Ebrarabla_06 ahahaha ağlıyorum Suan iki delikanlı ile baş edeceğim demek 😂🤣 hiç kız olma ihtimali yokmu @Ebrarabla_06 🤣🤣🤣
Sedau gamzosgamzos benimde şuan 17 aylık oğlum var ben 8 haftalık hamileyim bebeğim doğunca oğlum 2 yaşında olacak herkes zorluklarından bahsediyor ama bi o kadar da güzel yanı vardır değil mi 😊 aslında anne babası olarak biz isteyerek yaptık ama insanlar susmuyor
gamzosgamzos Sedau yaa anne açısından biraz zor oluyor yalan yok ama tüm yorgunluğa değer birlikte o kadar güzel vakit geçiriyorlar ki ek bir arkadaşa ihtiyaç kalmıyor oyun hamuru oynuyorlar resim yapıyorlar oyuncaklarla oyun kuruyorlar birisi uyusa diğeri mızmızlanıyor özlüyor ben hiç pişman olmadım arada az yaş farkı olduğuna sizde sağlıkla kavuşun inşaAllah 🤲🥰
Fatos0503 Havvakc benim bilinçsiz olmasa sanırım böyle giderdim sana 3-5 sene 🤣 ama herşeyin bir zamanı var tabikide demek ki olması gerekiyormus dedim Rabbim hepsinin canını sağ etsin sağ sağlim alırız kucağımıza 🥰🥰
dinciklim6 Betullkaratass 30 yaşındayım 36 haftalık hamileyim ilk bebişim 😂 20 yaşları görünce kendimi garip hissettim
cLearQueen Valla maşallah ben geç kalmışım heralde. Zaten 22 yaşında üniversiteden mezun oldum ,anca işe gir calış evlen düzeni oturt evlat sahibi ol… bide tedavi görmem gerekti tabi tüp bebek… yaş 31 10 haftaligız
Csnsu3502 cLearQueen bendensin gel moral olalım yaşlı değiliz ideal bence mezun ol evlen çalış tüp bebek yap anca oldu maşallah tütütü 😸😸