Bendiyebiri_ Betullkaratass 23 yasindayim 28 aylık oğlum var ve ikinci bebeğimin haftası 12 haftadayiz pcosla 9 ay savasimin kazancı ikinci bebeğim 🥰
Fatos0503 Havvakc sizi görmeseydim sanırım en yaşlınız benim yazıyordum🤣🤣 bende 29 yaşındayım ve ilk gebeliğim 38+0 🥰
1prensesannesi__ Betullkaratass agustosta 27 olcam simdilik 26 😂 20 haftalik hamileyim 8 yasinda kizim var 💓20 haftalikta hamileyim 💙
Zeyyno_ Betullkaratass Evt çok güzel kızımın ablası zannediyor herkes su an ilerdede anne kızdan çok arkadaş oluruz birbirimize🥰🥰 Şimdi de bı oğlum olacak İnşallah 🌺
Fatos0503 Havvakc benim bilinçsiz olmasa sanırım böyle giderdim sana 3-5 sene 🤣 ama herşeyin bir zamanı var tabikide demek ki olması gerekiyormus dedim Rabbim hepsinin canını sağ etsin sağ sağlim alırız kucağımıza 🥰🥰
Aylamom Betullkaratass 32 yasindayim 🌸 12 yasinda oğlum 💙 2 bucuk yasinda oglum 💙 25 haftalik da hamileyim nasip olursa kizim olacak insallah ❤
Deletedmom_89 Ebrarabla_06 ahahaha ağlıyorum Suan iki delikanlı ile baş edeceğim demek 😂🤣 hiç kız olma ihtimali yokmu @Ebrarabla_06 🤣🤣🤣