Gulizartas evet normal yaptım odalar tek kişilik ameliyathanede yapmıyorsun normal olursa doğum yaptığın odada kalıyorsun biraz sonra servise çıkarıyorlar seni

Gulizartas bana gayet iyilerdi ebem doktorum onları dinledikten sonra sorun çıkmıyor iyi insanlara denk geldiğimiz sürece

Meliksah1453 kaçıncı haftada sezeryan oldun cnm bide bebeğin kıyafetlerini falan hemşireye veriyor musun yoksa odada bizmi giydiyoruz

Sekerrr 38+0 da sezeryan oldum canım bebeğim önden gidiyordu . Bebeği sarıp getiriyorlar sen kendin giydiriyorsun odada . Mama felan kesinlikle vermiyorlar . Benim iki gün sütüm gelmedi biz aldık mama .

Allah belasını versin öyle hastanenin iğrenç bir hastane biraz kendime geleyim cimere şikayet edicem o bölümdekini hepsi ayrı bir hava kanamam oldu normalde özele gidiyorum hafta sonu diye doktor çağırmadik bizi şehir hastanesi ne sevk ettiler ay bir ilgisizlik bir iş bilmezlik anlatamam bir ebe var kısa saçlı az kaldı kıyamet koparcaktim bir insan hamile değilse kadın doğuma acile gitmez dimi bana diyor ki hamilemisin soruya bak ya ve ayakta yarım saat bekledim ben sandalyede oturuyordum gerizekalı ebe geldi kalk doktor otursun dedi ben sırf stres yapmamak için sabır Allah’ım dedim kadına karşı yani üç kuruş fazla verin özele gidin durumunuz varsa alıyorlarsada hakkıyla bakıyorlar

Lina_alya_aras valla bende memnuniyet mesajlarını okurken şok oldum… Normalde özel kliniğe gidiyorum ama hasbel kader acile gittim resmen yalvardım ultrason bakması için ya Ceren diye mavi gözlü bir doktor ama gözümde asla bir doktor değil asistanları de berbat yani yanındaki stajyerler kısacası kesinlikle az da olsa durumu olan özele gitsin en azından paran için kıymetli oluyorsun…Kadın doğum konusunda kesinlikle 0

Papatyaa2 aynen öyle canım bana yaptığı tanı ve tedavi hiç güven vermedi yatış verdi kabul etmedim birtek ultrasonda keseleri görünce gözlerimle mutlu oldum çok şükür Allah’ım muhtaç etmesin