kubra1227 Naz_27 ben yaptım benim şansımdan ebelerim doktorum çok iyiydi telefonum yanımdaydı refakatçım vardı doğuma girene kadar
Gulizartas kubra1227 nasıl geçti biraz ayrıntılı bilgi veririmisin normal doğum mu Odalar nasıldı vs gibi
kubra1227 Gulizartas evet normal yaptım odalar tek kişilik ameliyathanede yapmıyorsun normal olursa doğum yaptığın odada kalıyorsun biraz sonra servise çıkarıyorlar seni
kubra1227 Gulizartas bana gayet iyilerdi ebem doktorum onları dinledikten sonra sorun çıkmıyor iyi insanlara denk geldiğimiz sürece
Sedag23 Meliksah1453 merhaba nasıldı memnun kaldınız mı kaçıncı sezeryandı dikişinizde bir sorun oluştu mu
Nazli_beydilli3 Meliksah1453 benimde yarın randevum var ilk defa gidicem şu anda 34+4 haftamdayım doğuma kadar oraya gidicem doktorum da Mustafa baturalp barut inşallah iyidir ilgisi falan
Meliksah1453 Nazli_beydilli3 benim doktorum Medine kahraman dı ama sezeryana elif Kevser kibar girdi çok iyi bir doktor
Sekerrr Meliksah1453 kaçıncı haftada sezeryan oldun cnm bide bebeğin kıyafetlerini falan hemşireye veriyor musun yoksa odada bizmi giydiyoruz
Nazli_beydilli3 nursenakaynak01 ya bide şey diyorlar kaydın olmadığı hastanede doğum yapamıyormuşsun öyle mi acaba benim ilk kaydım daha
nursenakaynak01 Nazli_beydilli3 evet kayıt açtırmak gerekiyor son ay gittiğin icin bazı doktorlar kabul etmiyor boş olan dotora gönderiyor
Meliksah1453 Sekerrr 38+0 da sezeryan oldum canım bebeğim önden gidiyordu . Bebeği sarıp getiriyorlar sen kendin giydiriyorsun odada . Mama felan kesinlikle vermiyorlar . Benim iki gün sütüm gelmedi biz aldık mama .