BARUTCU06 Mstfamikram_60 ben her tuşa bastım ilk hamilelikte ada çayı ,ahududu yaprağı çayı hurma ,merdiven inip çıkma , yokuşta yürüyüş bana mısın demedi :) 42. Haftada yatış yapıp suni sancı ile doğum yaptım.
nurcan05 BARUTCU06 yaaaa 42.hafta nedir hamilelik kesinlikle 9 ay 10 gün değil ben farklı hesaplıyorum artık soranlarada öyle diyorum 🤣🤣 yanlışın var diyenler oluyor hayır diye diretiyorum
nurcan05 Mstfamikram_60 bende korkuyorum 40. Haftayı görecegiz diye inşallah gerek kalmaz suni sanciya güzel doğumlarımız olur 🤲🙏
nurcan05 Gmzgkck_ yaaa ben genelde büyük migroslarda aktarlarda mutlaka bulurum aradıklarımı bulursam yazarım bulmadanda dönmem hep 😅
nurcan05 Gmzgkck_ olabilir okuduğum yerde de hiçbir şey bulamazdım sinir olurdum alışmışım hep bulmaya ☺️
Mstfamikram_60 Gmzgkck_ ay hadi İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza su gibi dogumumuz olsun bi avazda kurtulursunuz 😊
Gmzgkck_ Mstfamikram_60 Amin amin hepimiz inşallah kimin kime duası tutar bilinmez bana dua edinde biran önce dogurayim
170420 Mstfamikram_60 bn trendyoldan bulup aldım aktarlari gezdim yoktu bakalım 38+4teyim insalah faydasını gorurum
aybukekurt55 Gmzgkck_ canım kardelen Home yanında otopark var onun karşısında küçük aktar var ben orda buldum