Slm kızlar çerkezköy devlet hastanesinde kontrol gören veya doğum yakan varmı nasıl sizce orası
ÇERKEZKÖY DEV.HAST.
Evlilik dolayısıyla Çerkezköy’e taşındım fakat devlet hastanesinin doktorlarının pek iyi olmadığını duydum açıkçası , İrmet hastanesindeki Salih beye gidiyorum ben aşırı memnunum kendisinden özel düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim
Shshshj_5143 kontrole 2 defa randevu bulabildim gittim fakat çokta ilgilenmedi. Irmet hastanesine gidiyorum Ilke hanima
Ezgigursel evet bazı doktorları öyle ömer Faruk var hep ona gidiyorum
Kkkuubbraaa evet bazı doktorları pek ilgilenmiyor ama omer Faruk var o iyi biraz
Shshshj_5143 evet duydum fakat hic randevu denk gelmedi, erdinc beye gittim ama pek memnun kalmadim
Kkkuubbraaa zaten Erdinç Allaha emanet yaşıyor
Shshshj_5143 benim doğumum yakın bakalım Allahın izniyle devlette yapmayı düşünüyorum
Özeldeki tük doktorlar sezeryancı çünkü
Kkkuubbraaa bende ilke hanıma gidiyorum kaç haftalıksınızz
asellimomm 32+1 siz?😊
Kkkuubbraaa ben 37+4 bebeğim makat geliş bir türlü dönmüyor 4 nisanda sezaryen olucam kısmetseee 🥹 sizinki pozisyonunu aldı mı
optimed seda bilir esmer öneririm çok çok iyi bir doktor
asellimomm ya çok az kalmiş kavusmaniza saglikla kavusun insallah. Haftaya kontrole gideceğim bilmiyorum bende dönüp dönmediğini. Doğum icin ne kadar fiyat aldiniz acaba
Kkkuubbraaa normal 18 sezaryen 20 dediler bize en son ama gün alınca bir daha konuşmadık bakalım
asellimomm sağlıkla kavuşun insallah
Anneyimbennnr aynn öyle bende devlette yapmak istiyorum
asellimomm değişmiş galiba fiyatlar banada nırmal 20 sezeryan 22 dediler
Shshshj_5143 en sağlıklısı ya bütün acıyı ben çekiyorum zaten doktora okadar para vermek mantıksız🤣🤣🤣🤣 şaka tabi devlette ömer faruk toto var en iyi doktor devletin
Mümkün olursa ona gidin derim
Anneyimbennnr ayyy evet kesinlikle o doktor müthiş biri bende 3 4 defa kontrolüne gittim hala gidicem çok iyi siz kaç haftasınız