Shshshj_5143 Slm kızlar çerkezköy devlet hastanesinde kontrol gören veya doğum yakan varmı nasıl sizce orası
Kkkuubbraaa Shshshj_5143 kontrole 2 defa randevu bulabildim gittim fakat çokta ilgilenmedi. Irmet hastanesine gidiyorum Ilke hanima
Anneyimbennnr Shshshj_5143 benim doğumum yakın bakalım Allahın izniyle devlette yapmayı düşünüyorum Özeldeki tük doktorlar sezeryancı çünkü
mehtap4925 Shshshj_5143 ben gidiyorum şuan 36 haftalığım iyi yani çok büyük bi beklentim yok ama oraya da mecburum yaslı erkek bi doktor var orası har diğerlerine bakın güzel bilgiler veriyorlar
Ezgigursel Evlilik dolayısıyla Çerkezköy’e taşındım fakat devlet hastanesinin doktorlarının pek iyi olmadığını duydum açıkçası , İrmet hastanesindeki Salih beye gidiyorum ben aşırı memnunum kendisinden özel düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim
Akdogan70 Ezgigursel Salih bey kasap gibi ama her gebesini sezaryen yapıyor sırf bıçak parası almak için normal doğum yapmak istesen bile yalandan bahane bulup kesmek istiyo
Kkkuubbraaa Shshshj_5143 evet duydum fakat hic randevu denk gelmedi, erdinc beye gittim ama pek memnun kalmadim
mehtap4925 Kkkuubbraaa bende ilk ona gittim çıktığımda ağladım resmen ama üç defadır elif hanıma gidiyorum iyi kendisi güzel bilgiler veriyor randevu çok zor
Akdogan70 Kkkuubbraaa Erdinç hiç iyi Bi doktor değil yaşlı ama hiç işinden anlamıyor Bi komşum hamile olmasına rağmen gebelik yok diyip ilaç verdi ve düşük yapmasına sebep oldu
Akdogan70 Anneyimbennnr için rahat olsun gerçekten çok iyi ebeler ben doğum yaparken 3 tane ebe sık sık gelip gitti 1 tane stajer ebe ise hep yanımdaydı hiç ama hiç ayrılmadı yanimdan doğum yaparken telefonum bende değildi hani sık sık arayan olursa stres olursun dogumuna konsantre olmazsın diye aldılar benden telefonumu o stajer sayesinde herkesle iletişim kurabildim valla yine gebe kalsam yine o hastanede doğum yapardım ebelerimin ismi Zuhal Beyza bitane daha vardı unuttum adını ama Zuhal ve Beyza hep benleydiler çok muhabbet ettik konuştuk felan sancimi çekerken motivasyon ettiler alkislardilar cidden neler neler çok harika bj doğum gecirdim
Kubrayildiz2 Anneyimbennnr Yoo ben özelde sezer beye gidiyorum sezaryen olsa nasıl olur korkuyorum dememe rağmen normalden şaşamayız her şey normali gösteriyor dedi.
asellimomm Kkkuubbraaa ben 37+4 bebeğim makat geliş bir türlü dönmüyor 4 nisanda sezaryen olucam kısmetseee 🥹 sizinki pozisyonunu aldı mı
Kkkuubbraaa asellimomm ya çok az kalmiş kavusmaniza saglikla kavusun insallah. Haftaya kontrole gideceğim bilmiyorum bende dönüp dönmediğini. Doğum icin ne kadar fiyat aldiniz acaba
ikiprensannesi___ asellimomm hayırlısı olsun bir tür masaj gibi bir şey yapıyorlar dönmesi için youtu.be de izlemiştim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
asellimomm Kkkuubbraaa normal 18 sezaryen 20 dediler bize en son ama gün alınca bir daha konuşmadık bakalım
Smyy_346 asellimomm merhaba ne zaman aldınız bu fiyatı ben Optimed de nida hanıma takipliyim ve 35 haftalık olduk 20 bin fiyat verdiler normal ve zorunlu sezeryan için geçen hafta
Anneyimbennnr Shshshj_5143 en sağlıklısı ya bütün acıyı ben çekiyorum zaten doktora okadar para vermek mantıksız🤣🤣🤣🤣 şaka tabi devlette ömer faruk toto var en iyi doktor devletin Mümkün olursa ona gidin derim
Shshshj_5143 Anneyimbennnr ayyy evet kesinlikle o doktor müthiş biri bende 3 4 defa kontrolüne gittim hala gidicem çok iyi siz kaç haftasınız
Anneyimbennnr Shshshj_5143 ben 39a girdim inşAllah doğururken o olur nöbetçi doktor ya Siz kaç haftadasınız?