Azra8Engin Emineacr öyle canım. Sağlıkla gelsinler ya. Yeğenim 3700 doğdu 10 gün küvezde kaldı, arkadaşım 2200 doğurdu ertesi gün hastaneden çıktılar. Sağlıklı olsunlar yeter
Cylnmrym Emineacr bizim suyuda azdı günde 2 buçuk 3 litre su ıc dedı ona dıkkat ettım 1 hafta sonra gittiğimde ıyı demişti şükür
asell13 Emineacr 31 haftalıkken 1900 gramdı yarın 32 haftalığım tekrar muayne olcam bakalım kaç olmuş 🥰
Simge16 Emineacr böbrekde genişleme mevcuttu detaylı ultrason girdim tekrardan takip amaçlı o zaman öğrendim şimdide normal aylık kadın doğum doktoruna gidicem
Serra19 tatlibebegim_ bende 34 haftalığım iki hafta önden gidiyor dedi göbeği sorun mu bu tatlibebegim_
tatlibebegim_ Serra19 şekerden dolayı diyet yapıyorum ama bebek önde 1 hafta doktoe böyle giderse 39da sezaryene alırım dedi
asell13 Emineacr haftalık gitmiyorum aslında 2 haftada bi gidiyorum ama bu hafta çalışamaz raporu alacam kendi drm anlaşması yok o yüzden farklı bi hastaneden rapor almaya gidecem gitmişken zatem muaynede ederler 33 de tekrar kendi doktoruma gidecem
selim10 Emineacr 33+4 te benimde 1950 gramdır. Benimde 1 hafta geriden geliyor, ama sorun değil inan ki bu, sadece çok iri bir bebek doğmayacak yani. 1 hafta geriden geliyor ama kilo alabilmesi önemli bizim için dediler , sıkıntı yapma sende 🤍😇
Emineacr selim10 ayy başta deyince bir panikleyip sıkıntıya giriyorsun ama sonra burdan konuşunca insan rahatlıyor