Bsraaydnn 5 yıl önce konyadayken refika Selimoğlu na gidiyordum coook coook coook memnundum sanırım şimdi farabide yine hamileyim Konya’da olsam yine ona giderdim
Gulluuuuu Bsraaydnn sanırım refika hanım çok değişmiş burda yorum yapan kadında aynı benim gibi düşünüyor çok ters ve sinirli biri hatta bana yanlış teşhis koydu daha yeni yeni kendimi topluyorum
ikitosbikannesi_ Bsraaydnn refika hanım ilk hamileliği öğrendiğimde ona gitmiştim kese görememişti ve bana güzel güzel 1-2 hafta sonra gel bakalım demek yerine sevinmek için erken belki dış gebelik olabilir demişti. Çok üzülmüştüm. Bir daha da ona gitmedim.
Bsraaydnn Gulluuuuu aaa çok şaşırdım cidden öyle güzel anlayisli hoş sohbetliydiki hep riskliydi gebeliğim hep rahatlattı hatta doğum anında şakalar yaparak guldurmustu felan
Yay_kadini 123hasret selcuklu tıpta Aybike Pekin ve GÖKÇEN ergül var üçretli bakılıyor ben çok memnunum güzel ilgileniyor ve açıklıyorlar
ikitosbikannesi_ 123hasret medova da Aysel hocayı öneririm keşke bir de takipli olsanız çok samimi doktor. Siz sormadan herşeyi anlatır söyler bir sıkıntın var mı sorar soracağın aklına takılan bir şey var mı sorar ? İlgilenir yani.