1fatma_nurr Kızlar karnım genişledikçe nerden vurcami bulamıyorum 4 parmak geriden tutuyoruz ama orası cok sert olduğu için yapamıyorum dahada dışarı gidiyorum mecbur öyle olurmu siz nasi yapıyorsunuz
Newmommyy 1fatma_nurr zaten prospektüs e baktığında orda da diyor yanlara doğru vurun iğneyi diye ben de öyle yapıyorum iki elimle sıkışacak kadar yağ dokusu oluyor merak etmeyin. Bir doktor videosunda görmüştüm yağ dokusu olan her yere yapabilirsiniz iğneyi diye. Bende bacakta ve kolda gram sıkılacak yer yok acıyor o yüzden göbekten devam :)
1fatma_nurr Aylamom bende karnıma alıştım ama dediğim gibi glba cok geriden vuruyorum biraz oda kanıyor acaba bişey olurmu
Aylamom 1fatma_nurr benimde bazen bacagimdan az bisey kan gelio ama bisey olmadi gobekten nasil olur bilmiyorum
1fatma_nurr Sevil1996 olmaz canm doktorum bana ya göbek ya kol dedi ben basindan beri göbekten vuruyorum şuan 24 haftadym hala devam bakalm
1fatma_nurr Sevil1996 evet cnm bundan öncesinde 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşma sorunu varmış 3. Şuan tedvaimizi oluyoruz iğneyle
Masal_Aras Korkmayın kızlar ben 30 haftalığıma kadar karnımdan vurdum sonrasında kola geçtim Şuan 34 haftalığız morarmalar kanamalar bende de oldu yumuşak doku bulmaya çalışın o zaman daha az canınız acır 🙏
777momy 33 haftalık olacağız bizde hep karnımdan yaptım bugüne kadar arada kanama ve morarmalar oluyor
Srfe01 Ben 20 haftalıgim daha yeni başladık iğneye çok zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı pıhtılaşma sorunum falan yok ama bacağımda varis var o yüzden basladi