Aygn Kızlar bugün kontrolümüz vardı 3lu tarama için kan verdim kâğıtta ultrasyonda 18 hafta yaziyr ama biz 17 haftalığız 1 hafta önde birşey olmaz bu demi doktora soramadım çıkınca kâğıtta gördüm
Bulut74 Aygn benimde 1 hafta önde gelişimi iyi demek ki önden gidiyor. Kötü bişey değil dedi doktorum bana. İlk kızım da 2 hafta önden gidiyordu🤗😌
Yalinn8 Aygn kitaplar ve dr lar genelde +2-2 olabilir diyor, önemli olan farkin devamlilik gostererek artmamasi
Aysebkr1258 Aygn benimkide ilk oluştuğu andan beri önde maşallah doktor gelişiminin iyi olduğunu ve uzun boylu olabileceğini söylüyor
SerpilEsra Bulut74 benimkide 1 hafta onde. 17+1 gitmistim 18+1 cıktı kilosuda 227 gram benim haftalarimdakiler 170 civari sezeryan olucam 39. Haftamda bebegin gelisimine goremi olur sizce adet tarihine goremi
nazlihasan Bişey olacağını sanmıyorum canım benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyor sürekli doktorum şaşırıyor😊 sanırım 1 haftaya kadar normal
Mayasey 1 hafta sorun olmaz diye düşünüyorum. 3 haftadan sonrası sıkıntı ama. Bebişler kilolu olmasın dikkat edelim
Bulut74 Aygn ilk kızım 39+3 de 3650. 52 cm doğdu. Son bi hafta yemeden içmeden kesildim ben. Şimdi de hamileyim bakalım bu ne kadar doğacak doktor baya iri, uzun boylu dedi.
Bulut74 Aygn en son 20 gün önce gittiğim de 168 gr demişti. 10 gün sonra kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş🤗 senin kaç gr 😊
Seymavahit60 Kızlar benimde 10+3 olmam gerekrsen 8+5 doktor ole syledi ilerde haftasını yakalarmı acaba doğum neye göre olur
Bulut74 Seymavahit60 Doğum sata göre diyorlar ama. Çocuğun gelişimine göre oluyor bence. Ben öyle doğurdum kızımı. Yani ultrasona göre 🤗 ilerleyen zamanda haftasını yakalar merak etme. Süt, muz, ceviz peynir yumurta bunlatı düzenli tüket 😌
Seymavahit60 Bulut74 insallah canım sağlıklı olması önmli ama 10 gün önceden doğursam daha iyi yani 10 gün 10 gündür yani😁
Bulut74 Aygn yok iyi canım, ama kilo da oynama olabiliyor. Doğum yapacağım zaman çocuk 3900 dedi. Doktor doğuramazsın sezeryan olur dedi. Kabul etmedim. Bi doğdu 3650 🤗😂