gamze_gbdk Bu ay ovulasyon testi kullanmıştım umutluydum ama olmadı bugün regl oldum bende polikistik over var adetimde duzenli neden gebe kalamiyorum anlayamıyorum doktorum olmazsa Mayısta tekrar gel demişti acaba gitsem nasıl bir yol izlerim kızlar
cgnduru gamze_gbdk benim arkadaşım asilamayla hamile kaldı.. daha önce 2 kere asilama yaptirmisti olmamisti doktorda önemli iyi bir doktora gitti ilk seferde hamile kaldı tabi 5 sene olmamış… çatlatma iğnesi falan yaptirdinmi hic
Babymom07 gamze_gbdk ne kadar zaman oldu genelde 1 sene doğal yolla olmazsa diğer tedavilere geçiliyor
Techr gamze_gbdk hormonlarina baktır ben bir sene bekledim devlette doktorum bakmamisti özelde iyi bir doktor lh prolaktine felan baktı yüksek çıkmıştı değerim ilaçla düşürdük ve o ay hamile kaldım. Tabi nasip ama insan işte bir sene bekledimdi olmayınca insan takıntı yapıyor
Eso51 Canım bende de polikistikover var hiç korunmadigimiz halde 7 ay olmamıştı doktor dediki biraz kilo ver ben bı ay içinde 8-9 kg verdim ve şeker hapı ayazmıştı doktor bir ay içinde hamile kaldigimi öğrendim eğer kilon varsa mutlaka ver.
Zelisss-04 gamze_gbdk eğer imkanınız varsa sadece 1 hafta tatile çık tatil de önemli değil kafa dinlemelik uğraşacağın bişey yap bak gör o konu kafandan çıkınca hamile kalacaksın. En önemli şey stres belki de bunu böyle düşündüğün için de olmuyordur. Yumurtlama gününde 1 haftalık eşinle bir yerlere git bak sonraki ay Allahın izniyle hamile kalacaksın🤲🏻
Eso51 gamze_gbdk gamze_gbdk benim kilom 88di canım ama komşuma da aynı ilacı yazmış 55 kilo 51 olman lazım demiş o ilaç unsilin direncini de kırıyor ve hamile kalıyorsun sanirim
Babymom07 gamze_gbdk benimde hiçbir şeyim olmadığı halde 7 ay sonra oldu biraz da nasip işi gerçekten dua edelim inşallah en kısa sürede bebişin olur 🥰