HMBD Meryem25_25 Kuzenim yatıyor suanda gebelik okuluna gittiği için odası falan ayrı olucak ilgililermiş suana kadar
Meryem25_25 Serapazraege evet canım devlet hastahanesi kadın ve çocuk hastahanesine . Yeni taşındık tam bilmiyorum nasıl dye ondan soruyorum
Serapazraege Meryem25_25 bende bulancakta ikamet ediyorum hastane genel manada iyi ama geçen gün bir sorun yaşadım oda sekreterleydi. Doktorların çoğu iyi ama kalabalık olduğundan çok özel ilgilenilmiyor maalesef.
Meryem25_25 HMBD bende son kontrolde ona gittim çok met ettiler çok iyi gercekten. Normal mı doğacak sezeryan mı? Bende özel oda istiyorum acaba olur mu denk gelir mi banada inşallah gelir 😅
Birmeftuunn Ay bende yeni taşındım 8 ay falan oluyor 8 aylıkda hamileyim mesut alçıya gidiyorum iyi yinede sadettin beyle deniz bey çok çok iyilermiste randevu Bi türlü düşmüyor çok yogunlar hastaları çok var maşallah
Meryem25_25 Birmeftuunn aynen canım bende sırf bakılmak için erken den gittim sıra aldım bakıldımda şükür
mnzlll Sema3425 bende çok endişeliydim gebe okuluna gittim çok güzel gezdirdiler anlattılar tam bir anne bebek dostu bir hastahane arkadaşlarım orda doğum yaptı(gebe okuluna gitmediler) çok memnun kalmışlar doğumda şans işi inşeAllah karşımıza iyi insanlar ebeler hemşireler doktorlar çıkar