Emell Ysn anomali ultrasondan dolayi oldu demedim zaten. Ilk gebeligimde boyle bisey oldugu icin dis etkenlere olabildigince az maruz birakalim dedi dr. Her seferinde seninle carpisiyoruz bu ultrason konisunda.
Bo25 Sudecan2149 ayda bir kontrole gidiyorum..sadece sürekli ultrasona neden girilirki :) 5 ayligim 6.7 kere girmisimdir..ikili tarama testi falan dagil
Sudecan2149 Bo25 ne bileyim ya çağırıyor ben de korkuyorum 13 seneden sonra Rabbimin verdiği bir gebelik inşallah hayırlısıyla cümlemizin de kucağınıza almayı nasip eder
Bo25 Sudecan2149 ne diye çağırıyor..ben doktora nekadarrsureyle geleym dedim ayda bir gel dedi gerek olduğu zaman fazla girersin boşuna gerek yok dedi..herşeyin iyi normal
Teonam Yasmin41 normal siyah beyaz ultrason ile bakılıyor muayene olduğun zaman kiler gibi normal muayene oluyorsun
Tontisannecik Şimdi şöyle bazı hanımlar hem özele hem devlete gidip 2 yerde de baktırıyorlar. Siz o şekilde yapmıyorsanız ve doktorum dediği tarihe uyuyorsanız sorun yok.
Sudecan2149 Tontisannecik benden bahsediyorsanız özele Nil hanım var avcılar hospıtal oraya gidiyorum hiç devletle uğraşamam