Amine35 Meleek61 ilk bebeğimde 2ay dan sonra hemen hamile kaldım şimdikinde 1yıllık korunmasız ilişkiden sonra hamile kaldım eşim ilaç kullandı vs.
Nakskdkdkd Meleek61 evleneli 6 ay olucak 8 nisanda ilk 2 3 ay korunduk sonrasinda korunmadik ama olmadi yarin randevum var kontrole gitcem 😌
Merve-metin Nakskdkdkd kontrole git ama korunmasız 1 yıl gebelik oluşmamasını doktorlar normal karşılıyor canım daha yeni evlisin strese sokma kendini tabi ki kontrollerini tahlillerini yaptır kullanman gereken vitaminleri zaten dr verecektir düzenli kullan akışına bırak ne kadar çok kafana takarsan geç olur kafanı rahatlat sadece
cLearQueen Vay be.. boyle gorunce kendimi cok kotu hissediyorum. Yillarca ugrastim zar zor tup bebekle hamile kalabildim.. ne guzel bisey istenilen zamanda hamile kalabilmek.. allah benim gibi soguk ameliyathanelerde anne olanların yardımcisı olsun
Mzzz cLearQueen öyle düşünme canım herkesin hikayesi sınavı farlı hiç kalamayanda var çok şükür rabbim bizlere nasip etti benimde ilki tüp bebekti şimdi 2. Ye hamileyim doğal oldu mucize gibi veya kafam rahatladı ondan oldu 🙏🤗
ElaEge Meleek61 regldan sonraki ilk gün zaten olmaz korunmayım dedim 8. Aydayız suan anlık olaymış geç öğrendim😂
Ylzknn ElaEge o kadar hesap kitap yapıyorsun uğraşıyorsun olmuyor sendeki şansa bak işte nasip olunca demek ki Allah her türlü veriyor . Ben de bir gün içmedim. Bir hafta vardı yumurtlama gününe. bir şey olmaz bir günden ne olacak dedim hamile kaldım
Hulya-003 Meleek61 ilk gebeliğimde hiç korunmadım evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım 2.ve3. Gebeliğimde birer kez korunmadık hemen o tek ilişkide hamile kalmışım çok şaşırdım kalmam sanıyordum kaldım.3. Gebeliğimde yumurtlama günüm olduğunu bildiğim halde düştüm o gaflete
Cgdmerl Mzzz evet aynısını söyledim ben de 1 sene olmazsa gel demişti doktorum, çocuk düşünmeye başlayınca folik asit baslatmisti.
Nakskdkdkd Merve-metin ya oyle ama kayinvalidem surekli adet oldum dedigimde sen yinemi adet oldun gebe deil misin diyo buda beni etkiliyo 😢 doktora da icim rahat etsin eksik bisey var mi diye gidicem 😌
BYagmurMert Meleek61 Ekim’de bıraktim ilacı Kasım’da regl oldum Aralık’ta olmayınca gecikmedir falan dedim Ocak sonunda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🙈
cLearQueen Mzzz yok yok tabiki oyle.. bugünümüze binlerce şükür. Ama zor yani.. cok zor bunu kimse inkar edemez…