Ask1907FB Meleek61 ilk gebelikte korunmadm hiç 6 ay sonra hamile kalmıştım ikinci gebeligimde de Eylül’de düşünüp Ekim sonunda hamile kaldm 🤭🤭
Tugba_turk46 Meleek61 ilk gebeliğim de 2. Ayında hamile kalmıştım 2. İçinde 2 senedir korunmuyoruz nasip olmuyor
Ozlemerikci543450 Bende hiç korunmadım 3 aralıkta evlendim henüz gebelik yok 😂prolaktin yüksekliği vardı sanırım bundan kalamadım bunay 20 seviyelerinde değerlendiriyorum gün aşırı bakalım Nisan ayından ümitliyim 🐣
Cgdmerl Meleek61 5 ay kadar sonra sanırım ortalama, ama düşünürken doktora gitmiştim 1 seneye kadar normal olmayabilir demişti
YeniGelinMeselesi Meleek61 yasmin kullandım evlendiğimiz ilk 5 ay sonunda hapı bıraktım kondomla korunucaktık ama hapı bıraktıktan sonra adet gördüm ilk ilişkide kondomsuzdu hamile kaldım yani bebek düşüncesine yavaştan girelim dedik pat diye anne baba olduk😂🤣
Gamzenurrre Meleek61 ilk gebelikte korunmadim 4 ay sonra oldu.oglum doğduktan sonra spiral kullandım 3 sene spiral düştü. Ve 2 ay sonra hamile kaldım
Mer3459 Meleek61 kızmda spirali 4 nisanda çıkarmıştım 28 nisanda hamileydim şaka gibi doktor bile inanamadı bir ay dolmadı çıkaralı ne ara yaptın da geldin dedi😅
ipeklinaismom Meleek61 3 ay ovuslasyon testi ile denedim tutmadı kadın doğuma gittim hormon testi verdim d vitamini düşük çıktı engellemez ama zorlaştırır dedi d vitamini iğnesi verdi iki tane bide proxfemin verdi 3 hafta sonra hamile.oldugumu öğrendim