Ozlemerikci543450 Prmdkanneee benim 86 idi bu kadar yüksek ise yumurtlama olmuyor olabilir yani doğal olarak kalmamamn normal demişti ilaçtan sonra 20 ye düştü
Prmdkanneee Merve-metin aaa gerçekten mi çok mu erken olmuş sanki🥹 üstüne görme falan olmasın miktarı nasilll
Ozlemerikci543450 Prmdkanneee yok yönlendirmedi walla 😂dostinex verdi bide geçen ay doğum kontrol hapı vermişti
Meleek61 Prmdkanneee benimde 38 çıkmıştı iki dozluk bi ilaç kullanmıştım tekrar baktırdığım da düşmüştü
Meleek61 Prmdkanneee bana doktorum hafif yüksek çıkmış kafaya takılacak birşey değil ama kullan dedi bende anlamadım gerçekten sizinki daha da düşük bir süre sonra tekrar baktırın yükselmiş mi düşmüş mü diye isterseniz
Prmdkanneee Meleek61 insallah alırlarsa bende kontrol ettirmek isterim ama genel olarak sertler ya çekiniyor insan
Nznks Meleek61 heyecanlı bekleyiş var 9 gün kaldı acaba yapsam çıkarmı herşey hazır gebelik testlerim 🥹
BusZeyRas Nznks kuzum benim ikinci olacak olursa. 4 yaşında kızım var bir tane💕 bu ay bi deneyelim dedik 16 sı adet günüm ve eşimin doğum günü 15 inde kan veririm sağlık ocağında 16 sında çıkar inşallah hamileysem💕
BusZeyRas Nznks yumurtlama günlerini uygulamadan takip ettim ama ovulasyon testi vs yapmadım hatta şuan köy yolundayız bundan sınraki günleri zaten değerlendiremeyiz😂