buse76 Benim bat 10 11 Nisan en geç ama ben ovulasyon testi yapmadım sizce yapmalı mıyım bide hergun mu yapıyorsunuz testi kaç adet gidiyor ama bende hemen hemen her gün ilişki yaptık adetten hemen sonra umarım bende bayrama öğrenirim
Nznks Ozlemerikci543450 ayın 16 sı adet dönemin 15 de Dr gidip kan vericem evde test yapmak istemiyorum psikolojim bozuluyor ya ter bozuk veya erkenmi yaptım diye kan kesin sonuç
Burcu_drn Kızlar benim bat 15 ama ovulasyon testinde hala pik görmedim. İlk defa kullanıyorum normal mi acaba 😞
Ozlemerikci543450 Nznks inşallah güzel sonuçlar alırsın ya bende 17 yi heyecanla bekliyorum çok istiyorum bakalım 🥰
Nznks Ozlemerikci543450 inşallah hepimiz isteyen herkese versin rabbim benden önce öğrenirsen yaz mutlaka
Ozlemerikci543450 Nznks yazarım tabi ama günüm en az 3 gün geçmez se yapmayacağım test sonra çok üzülüyorum daha 4 ay olacak yeni evlendik zaten ama 😂tek çizgi sinirimi bozuyor
Ozlemerikci543450 Ovulasyon kullanan arkadaşlar bugünlerde pik görmüştür muhtemelen 🐣görenler değerlendiriyor muyuz 🧚♀️
Ozlemerikci543450 Prmdkanneee çok sevindim ben çok stres oluyorum diye ovulasyon yapmadım 😂bi ilişki bi boş olarak değerlendiriyorum adet biriminden beri bilmiyorum bakalım olacak mı 🐣
Prmdkanneee Ozlemerikci543450 ay ben ilk defa yapıyorum yaa acaba bunu yapıyorum diye de olmaz mı acaba korkuyorum da çok fazla böyle yorum okudum 🙈
Ozlemerikci543450 Prmdkanneee yok yok öyle düşünme bende 4 aydır deniyorum bebeği 1 ay ovulasyon denedim hep Silivri çizgi pik göremedim doktora gitti iyiki gitmişim prolaktin yüksekliğim varmış yumurtlama görmemiş olabilirsin demişti ilaç kullandım 1 ay düştü bu ay umudum var bakalım
Prmdkanneee Ozlemerikci543450 peki kaçtı prolaktininiz benim doktorum 33e yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi de
Ozlemerikci543450 Prmdkanneee benim 86 idi bu kadar yüksek ise yumurtlama olmuyor olabilir yani doğal olarak kalmamamn normal demişti ilaçtan sonra 20 ye düştü
Meleek61 Prmdkanneee benimde 38 çıkmıştı iki dozluk bi ilaç kullanmıştım tekrar baktırdığım da düşmüştü
Prmdkanneee Merve-metin aaa gerçekten mi çok mu erken olmuş sanki🥹 üstüne görme falan olmasın miktarı nasilll