Syda01 Elif1234- ilk gebeligimde hepsini yaptırdım bunda da birini yaptırdım ikincjye gerek yok dedi ebe
Elif1234- Syda01 bana da 2.doz ve doğum dan sonra da bir kaç doz daha varmış onları vurulursun ömür boyu vurulmazsin dedi sağlık ocağında ki hemşire de bilmiyorum işte hep bir korku
Bernush Elif1234- 1 doz yaptırdım, 2 hafta sonra da 2.doz var. Doktoruma sorup ona göre ikinciyi yaptıracağım.
momofmychildren Elif1234- 20.haftada ilk doz oldum iki üç gün kol ağrısı oldu onun dışında sorun yaşamadım ikinci dozu da 27.haftada olacam
Ceku00 Elif1234- dün yaptırdım ilk dozu hiç ağrım olmadı dün. Gece üstüne yattım heralde bugün hafif bir ağrı var
Elif1234- Ceku00 Benim de ilk başta ağrımadı ama geceden başladı gün içinde de devam ediyor zor kaldırıyorum 🌸
Elifasell Elif1234- ilk hamileliğimde 2 doz bunda 1 doz yaptırdım. Yaklasık 4 5 gün sürdü ağrısı cok dıkkatte edemedim 5 yasında oğlum var koşuşturmadan dikkat edemedim sanırım ondan acısı cok oldu
Meryoss Elif1234- bana en son gittiğimde doktorum tetanoz aşısı ol demişti sağlık ocağı aradı asi için dün oldum daha 1 ay sonrada ikinci doz için gel dedi dün ağrısı yoktu bugün biraz agriyor
Elif1234- Meryoss Meryoss 2.doz için gitmeyi düşünüyor musunuz bana da aynı şekilde 2.doz için 1 ay sonra gel dediler