Meryem25_25 Cennet5347 canım magnezyum takviyesi alıyor muydun o sancıyı azaltıyormuş ben kullanıyorum acaba bıraksam mı
Babyismama Meryem25_25 aa öylemiymişşş benimde doktorum 35.haftada bıraktırdı neden bıraktırdığını sormayı unutmuştum 😂
Cennet5347 Sema_4426 özel bir şey yapmadım cnm ama çok hareketliydim annemler memeketen geldiler her gün disardaydik araba mesafesinde olan yerlere bile yürüyerek giderdim evin işini kimseye yaptırımiyordum doğumum kolay olsun diye
Alparslanmom__ Ay NeguZel ya çok mutlu olarak bu doğum hikayelerini okuyorum darısı bana ve tüm normal doğum isteyen annelere olsun inşallah bir avazda doguralim🙏😊
metemom_ Cennet5347 Canım bende hastahneye geç gitmeyi düşünüyorum ama doğum yapan başka birine anlatınca saçmalama çocuğun durumunu riske atarsın diyor sence öyle mi
iremm00 Cennet5347 yarın has. Gidicem sancilarim var iki gündür 39+3 um ama düzensiz korkuyorum bana dua edin lütfen
annebebek123 Cennet5347 ayy darısı bana inşallah 40+2 yim bugün hafif sancılarım var ama açılmam yok inşallah doğururum ben de bir an önce bebeğiniz kaç kg doğdu acaba ilk doğum mu? Benim bebeğim biraz iri de o yüzden endişeliyim biraz
Meryem25_25 Cennet5347 canım nasıl bir ağrı tarif eder mısın? Karnın neresinde başlıyor. Adet sancısı gibi deme 😂 daha açık anlatır mısın. Bu arada hayırlı olsun inşallah benimde kolay olur hızlı olur
Cennet5347 Meryem25_25 ben adet sancısı bilmem sırtıma hiç vurmadı karın çevresine vuruyor ardından rahime baskı yapıyor istemsizce ıkınma hissi geliyor ve ikiniyorsun
SumeyyemAli19 Bende hafif hafif jel tarzında bi akıntı var anlamadım iki gündür devam ediyor 40+3 oldum su desem değil değişik bişey yarın kontrol var gideceğim ama ne yapsam acaba şimdiden mi gitsem bebek hareketler gayet iyi hamdolsun.
Meryem25_25 Babyismama beni ilk hamilelikte ki doktorum bıraktırmadı sandım hiç gelmediği için 40.5 haftalık lekeyle sezeryana alındım. Kesseydi belki o kadar olmazsa normal doğardım. Zaten sınırlıydım ona şimdi daha çok arttı . Pislik