Selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar bir gün bende burda doğum hikayemi yazar mıyım diye düşünürdüm 40+1 de 23 ocakta sabah saat 5 te af edersiniz lavaboya kalktım yatağa girdim uyumaya çalışırken sancım geldiğini hisetim giti ve bir daha geldi ne olduğunu anlamaya çalışırken gidip geliyordu aradaki sıklıga bakınca iki dakikada bir geliyordu yatamadım bir sağa bir sola kızımın odasına gitim biraz isinirsam geçer diye düşündüm o an 😃 yine yatamadım zaman geçtikçe sancının sıklıgı değilde daha çok ağrılı gelemye başladı sonrasında evi toparlamaya basladim evde egzersizler çömelme yaptım sürekli saat 7 oldu annem fark eti kalktı biraz sırtımı ovaladı eşimde keza öyle sonra kahvaltı hazırladı annem börek desen muhlama desen karnımı bir güzel doyurdum yanlış bir şey aslında o an sezeryan gerktire bilirdi annemde biraz zorladı gücün olsun falan diye saat 10 oldu artık hastaneye gitmem gerekiyordu hastane 20 daka uzaklıktaydi biraz rahat davranma sebebi hastaneye gitim ebe muayene eti 5 santim acikligim olduğunu söyledi nst sancılar çok güzel sancılar sıklaştı o süre zarfinda iki defa hastane banyosunda belden aşağıya çok sıcak su tutu hemşire o da çok rahatlatıyor saat 11 de açıklığım 7 santim oldu odaya geçerken bağırdım bir şey geliyor diye hemşire gel bir daha naayene edeyim suyunu patlayim dedi suyumu patlati iki ikinmayla bebeğim doğdu çok şükür rabim sizede böyle pozitif hızlı doğumlariniz olsun inşallah uzun oldu halınızı helal edin