Oykusare Hulya-003 bende bende cif ve asperox mavi gucun kokusuna bitiyorum kopuk kopuk sunger yapip oynuyorum agzmin suyu akiyo
Emel_aslan06 Oykusare ay o hastalik bi bende var sanioodum surekli kopukle oynuooorum bol bol kopurtuyorum 😆😂😂birde yiyesim geliyir kopukleri
Tubady Nisapoyraz4270 canım ben urfaliyim ablalarım hepsi yedi hamileliği boyunca bende yiyorum bende cok takma yee bir kere de olsa öyle zararı falan yok
Nesegull Nisapoyraz4270 Nar canım çekmişti aldık annemde sıçratma dan ye demişti bebekte iz olur demişti bende narı keserken lap diye suratıma heryerime sıçradı korktum ama inanmıyordum bir yandan araştırdım yalan filan yazmış herkes öyle bir animdi buda😅🥰
BebekHrcn Nisapoyraz4270 kızımda genelde çok eksi yedim hergün çiğköfte alırdım ama belli bir markadan sadece ve kuru fasulye dahil tüm yemeklere limon sıkardım bolca suyu bile sürekli limonlu içer limon soyum yerdim hatta haşlayıp limon yedim Oğlumda şubatta eşime karpuz aldırdım Şimdide sürekli ayran içiyorum 13 haftalık
Semannrrr @“Nisapoyraz4270” küflü peynir.. görsem midem bulanırdı ama bi gün rüyamda küflü peynir yiyordum uyanır uyanmaz canım çekmişti 😂
Aynube Benimki asermekmi bilmiyorum ama canım egzoz dumanı kokusu oje kokusu deterjan çamaşır suyu kokusu çekiyor durduramiyorum kendimi inşallah yemem 🤣 şu aralar da sürekli araba yıkama videoları izliyorum harika bir terapi 😃
rich_mom Nisapoyraz4270 ilk aserdigim şey cevizli havuçlu kek oldu heryerden kokusunu aldim.sabaha karşı gece yarısı sürekli. Sonra kardeşim yaptı. Başlarda turşu ve çiğ köfte canim cok istedi yedim de herkes kızın olacak falan dedi Allah izin verirse haftaya oğlum doguyor🤣
Aybukedemirkale Hulya-003 sizinki yine çok iyi istediğim bı ayakkabı var UGG un bir hafta boyunca bakıp bakıp ağlamak istedim alamadığım için ama hala almadım 😅
BekarAnne19 Efosasos evet baharatcilar da var aktarlarda falan bulursun ama ben kabız oldum ilk haberin olsun 🤷🏻♀️