Mirzayeva Salam 7həftəlik hamiləyəm canım ən çox kabab ət birdə turşu pamidor çəkmişdi.birdə çox acdırır bu hamiləlik məni acından yatamaq olmur🥲
zhdcck Nisapoyraz4270 garip bir şekilde aşermedim daha bir şey 😂 gecenin bi vakti kocişi paniklettirmeli bir şey aşersem keşke 😂
elfasr Nisapoyraz4270 Susurluk ayranı oldu Trabzon’da yaşıyorum eşim bulamadı bir türlü kendi yaptığım ayranla tatmin olmaya çalışıyorum
Sinemb1406 Nisapoyraz4270 az evvel erik istedi canım ki erik pek sevmem 😁Ama daha çok salatalık çekiyor canım 2 hafta öncede karpuz çekmişti 😂
Nurincbyrz Nisapoyraz4270 etsiz çiğ köfte yiyebilirsiniz onun zararı yok diye biliyorum çünkü bende hep etsiz yedim sorun yaşamadım
balim35 Bedihauslu 😃 asfalt mı ahaha İlk kez duydum o da iyiymiş ….ben 13.hadtadayım sadece karpuz istedi canım gözümü kapatınca gözümün önüne gelecek kadar yedim rahatladım 🤓
Aylin42 Nisapoyraz4270 Garip mi bilmiyorum ama ilk aşerdiğim şey Arabaşı çorbasıydı hamuruyla beraber.. Ve annem sabah ezanıyla bir tencere dolusu çorbayı yapıp 1 tepside hamur yapıp eve göndermiş.. Sabah zil çaldı kapıyı açtm çorba😆😆kahvaltı yapmadan 2 kase arabaşı içmiştim doya doya
naz_ar Nisapoyraz4270 benim hamile olduğumu bilmiyordum bir gece canım birden bire salatalık tuzlu bol limonlu çekmişti elektriklerde yoktu korkudan odadan çıkamadım zar zor uyudum ve o istek beni gece 4 de uyandırdi yedim öyle rahat rahat yattım ondan sonra da pek birşeye asermedim