Nisapoyraz4270 kahvesever__ hamile değilken bile kokusuna dayanamıyorum hamileyken asla düşünemiyorum 🤦♀️
Nurglsari Nisapoyraz4270 benim etli pide çekmişti gecenin bi köründe eşim çok dalga geçmişti millet karpuz şeftali aşerir bizimki et aşeriyo diye 😂😂
MuhammedYusuf56 Benimde canım aşırı derecede ekmek arası istedi ve hala öyleyim 25 hafta olduk perensimle ama hala başka bir evden bile kokusu gelse dayanamıyorum eskiden hiç sevmezdim
Elifasell Aslisko yaaa bende bekliyorum cıksında poşetle alayım da doya doya yiyim diye burdada 5 6 tane var 500 lira diyorlar. Dişimin kovuguna gitmicek 🤦🏻♀️🙈🙈
tgc_gzm2018 Nisapoyraz4270 sleepy temizle havlusu beyaz sabun yemedim tabide koklaya koklaya bı hal oldum
Hulya-003 Nisapoyraz4270 en tuhafı benden gelsin o zaman cif,beyaz sabun,çamaşır deterjanı sırf kokusu için saatlerce lavaboyu ciflerdim ağzımın suyu akardı🤣sabunu kenardan ısırmışlığım var 🙃
Oykusare Hulya-003 bende bende cif ve asperox mavi gucun kokusuna bitiyorum kopuk kopuk sunger yapip oynuyorum agzmin suyu akiyo
Aybukedemirkale Hulya-003 sizinki yine çok iyi istediğim bı ayakkabı var UGG un bir hafta boyunca bakıp bakıp ağlamak istedim alamadığım için ama hala almadım 😅
Yeldan Nisapoyraz4270 özellikle bir şey aşermedim ben. Ama meyve konusunda inanılmaz aç gözlüyüm. Pazarda hangi meyveyi görsem mutlaka alıyordum. İştahla yiyesim geliyordu. 🥰 Şimdi başımın belası Erik 😓😓😓 Ah ahh instagram erik dolu ama bir pazarlara düşmedi gitti 😂
Arya2019 Kezban34 ay bendee karpuz hatta rüyamda yedim kırmızı sulu suluydu sabah uyandım Allah dedim o nasıl bi rüyaydı sonra hemen bulduk😁