huysuz__ Nisapoyraz4270 Canımın içi gözümün nuru bu aralar 🍆çiğ patlıcan 🤭😂😁 sık sık yiyorum faydası da varmış sonradan öğrendim 😅 hoş bizim memlekette tüketilir özellikle dolmalık olanı
Figen_Can Nisapoyraz4270 Hamileliğimin ilk haftası inanılmaz derecede çiğ köfte canım çekmişti normalde kendim yapıyordum ama tüp bebek olduğu yapamadım sipariş ettim ama o da istediğim gibi kesmemişti beni ondan sonra da hiç bir canım istemedi şuan 12+6 yız hâlâ aşermem olmadı
Tugcev Mii Tam da aklımdan bu geçiyordu yorumunuzu göründe kendime bir güldüm 😂 geçenlerde çok canım istedi aldım çekmecede duruyor hala. Her gece aklıma düşüyor gözümün önüne geliyor bir türlü yiyemiyorum. Yine o anı yaşıyordum 😂
Arya2019 Kezban34 ay bendee karpuz hatta rüyamda yedim kırmızı sulu suluydu sabah uyandım Allah dedim o nasıl bi rüyaydı sonra hemen bulduk😁
Nisapoyraz4270 Figen_Can ben noodle canım çekmişti çiğköfte yemek istiyorum hamilelikte zararlı diyorlar korkumdan yiyemedim hiç
Elifasell Nisapoyraz4270 bnde ilk hamileliğimde cok istemiştim yedirmemişlerdi. Meger ki etli olandan bahsediyorlarmış. İçinde ciğ et oldugu için sıkıntı oluyormuş. Bende 9 ay yemediğimle kaldoydım 🤣🤣
Nurincbyrz Nisapoyraz4270 etsiz çiğ köfte yiyebilirsiniz onun zararı yok diye biliyorum çünkü bende hep etsiz yedim sorun yaşamadım
Papatyaseven34 Nisapoyraz4270 kız ben yedim bide elimi ayvaya surup ceneme yanaklarima gamze gibi cukur ettiydim gamzeli oldu hem çenesi hem yanakları 😀😀 artık ya tuttu ya zaten gamzeli doğacaktı 😀😀😀