bituhafanne Neredeyse altı ayı doldurduk ama bana da çok garip geliyor hala. Geçen günlerde bir başlıkta ‘Temmuz anneleri sıra bize geliyor, hazır mısınız?’ gibi bir şey okudum ve dakikalarca oturup ağladım buna😂
Sevginur61 bituhafanne hahaha 😂 ay benim daha çok var yaa uzun bir süre daha bu düşündelerle başbaşayım🫠😁
Lavinya21 bituhafanne 😂😂😂😂 temmuz annesi olarak 1 temmuz açılışı ben yapıyorum varmı benle birlikte olan😂
Sevginur61 Lavinya21 birinciye cesaretim hala yok diyebilirim 😂 acaba hatamı ettim rahatlığımı bozdum diye düşünüyorum 2.zor gibi
Serendipity16 Sevginur61 özellikle emzirmek bana da çok tuhaf geliyor ilk emzireceğimde gülerim herhalde şu an karnımın olması bile tuhaf geliyor 31 hafta oldu ama alışamadım 😂
Lavinya21 Sevginur61 ay yok yaa doğduktan sonra iyiki doğurdum deriz ama şimdi bazen bendede oluyor doğum korkusundandır heralde yaa 😂
papatyalarinkizi Sevginur61 Bana garip değil de mucize geliyor, sona yaklaştıkça heyecanım katlanıyor 🥹
Fidan33 Sevginur61 deme yaa. Bazen hamile ola bildigime inanamıyorum. Bazen de içimi bi korku kaplıyor. Ya sütüm yetmezse, ya bakamazsam, ya bi şeyleri yanlış yaparsam. Hele o doğum süreci nasıl olacak diye çok korkuyorum
Fiigeenn Sevginur61 neredeyse hergun aynı şeyleri düşünüyorum. Hiç biri deilse de emzirme kısmı en çok gerildigim nokta diyebilirim. Ve birine anlatınca normal diyerek gecistirmeleri beni delirtiyor . Size normal bana deil 🤭😄
Lavinya21 Sevginur61 ay ben şuan bile uyuyamıyorum gece uyuyamadiğm için ağladığımı bildirim o zamanları düşünemiyorum 😂