Sevginur61 Karnımda bir canlıyı taşımak onun doğacak olması o doğum aşaması normal doğum ayrı sezeryanı ayrı bir hissiyat ve en önemlisi emzirmek bebek benim göğüslerimi emerek doyacak olması bunlar bana aşırı garip geliyor kızlarr yaaa ben mi psikopatım nasıl alışıcam😂😂
annelik_4 Sevginur61 banada öyle geliyor özellikle doğum nasıl olacak nasıl bitecek ona kavuşmak nasıl olacak nasıl emzircm çok merak ediyorum sağlıkla gelsinler de 😊
Lavinya21 Sevginur61 herşeyi koydum bir kenara beni sitrese sokan o dikişler yaaa normal doğumda istemiyorum ama sezeryanda istemiyorum yokmu baska seçenek agaggsg😂😂
Hulo2105 Sevginur61 ayyy aynı şeyleri düşünüyorum çok tuhaf geliyor. İçimde bişey yüzüyor sonra doğacak besliycez hele bide bize muhtaç birisi sürekli ilgilenmek lazım. Bana hala şaka gibi geliyor😂
Sevginur61 annelik_4 evet ama kendime yabancı bir durum gibi hissediyorum ama zamanı gelince alışırız tabi
9898- Aynı bende öyleyim bildiği huylanıyorum sanki çok garip korku endişe bakımı vs her şeyi düşünüyorum karnımda canlı olması düşüncesi böyle kalbim falan hızlı hızlı atıyo çok tuhaf anlatamıyorum bile şuan 😄
Kelebekmisaliihayat Sevginur61 normal , yaşamadan önce her şey için geçerli böyle hisler… garip değişik, nasıl olacak acaba.. yaşadıkça alışıyormuş insan, öyle diyorlar. Ve anlattıklarına göre harika hisler
Hulya-003 Sevginur61 3. Gebeliğim halen böyle düşünüyorum hatta geçen gün eşime dedim bu çocuk nasıl senin genlerini kanını vs alıyor hadi bnm bedenimde gelişiyor senin nasıl dna nı alıyor çok tuhaf ve enteresan bide kız doğurmak değil de erkek doğurmak ta tuhaf gelmişti bana 🤣🤣
Madamelf Bana da çok tuhaf geliyor onu düşünmek nasıl biri olacak doğum nasıl olacK herşeyi merakla bekliyorum 🥰
Lavinya21 Sevginur61 😂😂😂 bilemedim birgün 2. Çocuğu düşünürsemm tıpın ilerlemesini bekliycem sanırım 😂😂
Sleppy Sevginur61 inanın ki ilk doğumla alakasız da değil bence benim 5 yaşında bir tane kızım var şu an ikinciye hamileyim cuma günü sezeryan doğum bütün hamileliğim şaşkınlıkla geçti yani dünyaya bir canlı getirmek içeride Bir canlının var olması onun hareket etmesi özellikle bu haftalarda o kadar büyüyüp de hareket ediyor ki hani her yerini hissediyorsun elini ayağını falan benim bebeğim bir de çok hareketli bazen çok irkiyorum bile yani mucizevi bir şey Rabbimin bize verdiği zaten ama bilmiyorum hamilelikte inen şey alışılabilecek bir şey gibi değil hani ilkinde de bu duyguları çok yaşadım ikincisinde de şu an yaşıyorum belki aralarında 5 sene olmasından kaynaklı olabilir önceki yaşadıklarımı üzerinden bayağı geçtiği için ve ilk kızımın normal doğum olduğu için bu sezeryan olacak sezaryeni nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için de gerçekten çok korkuyorum çok endişeliyim açıkçası
Bh05 Evet çok değişik bir şey bazen göbeğim seyriyor tekme atınca falan nasıl olcak diye düşünüyorum her şeyi düşünüyor insan nasıl olcak ne olcak ilk olunca tuhaf geliyor
Telasli_anne_adayi Bende yaşıyorum aynı duyguları sürekli aklımda farklı düşünceler falan Rabbimin mucizesi işte 😅