metemom_ Aseliimmm aynen canım ama teki öyle çok şükür diğeri öyle değil birde sütüm gelmez korkusunu bastırsın diye almak istiyorum en azından kendimi rahatlatırım diyorum
Azra8Engin metemom_ pamuk stokladim. Müslin abimler almış daha gelmedi elime. Ben henüz doğum yapmadım ama. 10 aylık yeğenim var ondan idmanliyiz bizde
huysuz__ Kelebekmisaliihayat bendeki de o birini kendim aldım birini dolap uygulamasından buldum , paketinde hiç kullanılmamıştı, gerçekten memnunum ben temizlemesi de kolay leke tutmuyo
Sadeceanne2 metemom_ her bebekte reflü olmuyor o yüzden doğumdan sonra da alabilirsin benim oğlumda yoktu mesela
Sadeceanne2 metemom_ kaç ay var doğuma Çok çabuk ulaşılacak bir ürün doğum. Sonrasına bırakıla bilir açıkçası baktınız reflüsü var o vakit alıp yüzünü çıkartıp 30 dk yıkayıp akşamında geçirip hemen kullanıma hazır edebilirsiniz yerinizde olsam öyle yaptım
Deletedmom_72 Kelebekmisaliihayat benim oğlum eylülde doğmuştu 6 tane müslinimiz vardı ben 4 tane almıştım 2 tanesi hediye geldi bebek arabasının üstünde de kullandım 2 tane kalın battaniye biri belediye hediye etmişti birini annem almıştı bir de örgü battaniyemiz vardı canım bizimki baya fazlaydı ama ben müslini çok kullandım