Zeynomsu merveylmzrpcl arkadaşım dediydi 😂 işe yararsa yazın bana ya ben de 35 im. Herkesi doğurtuyo mu bilmiyorum da😅
Yasmiyy Aysnr11 inanın ne yapsanızda fayda etmez onun canı ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek doktorunuz uyarı da bulunabilir sadece konuşabilirsiniz
Aysnr11 Yasmiyy Bi ara gelmek istedi durdurduk 😄Keşke durdurmasaymışız şimdi suni almak hiç istemiyorum doktorum da fazla bekletmek istemiyor kilosu sınırda 🥹
Zeynomsu Aysnr11 bekliyorum mutlaka bebişi görünce beni umutmayın😅 su gibi doğumunuz olsun inşallah🙏🏻
Kocagoznurr Aysnr11 Ayy süper tek değilmişsinnn 😌 ayyy hadi inşAllah bak gör kolay gecicek pamuk gibi hafifleyeceksin doğurduktan sonra gelip bizide aydınlatıcaksın inanıyorum . Ve şunu da unutma herkes doğurdu yahuuu biz mi doğuramıyacağız 🌸🤌🏼
Aysnr11 Kocagoznurr Çok teşekkür ederiiimm 🥰 inşallah allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn 😍 İnşallah kendime güveniyorum üstesinden gelirim 🤭🥹
busaslan Aysnr11 ay inşallah faydası olur benim sancım başladı açılmam olmadığı için sezeryan olmak zorunda kaldım ama umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize🥰🙏🏼
Aysnr11 busaslan Şuanlık 1-2 cm kadar açıklığım vardı rahim de yumuşamış demişti inşallah sancılarla birlikte açılma da olur 🤲🏻 teşekkür ederim 🙏🏻