Aysnr11 Merhaba kızlar, doktor bugün bu hafta içerisinde doğum başlamazsa pazartesi suni sancı ile doğumu başlatacağını söyledi 🫣 Suni istemiyorum kendi sancımın başlaması için ne yapabiliriiimm fikir verin banaaa 😄
Ezgi49_ Aysnr11 canım bol bol hurma ye ve eşinle birlikte ol ins tez zamanda dogarsin sıcak banyo yap bana doktorum öyle söylemisti
Lorinnaysee Aysnr11 Rabbim yardımcın olsun inşallah canım bol hurma yürüyüş ve ilişkiye gir doktor bana bunları tavsiye etmişti inşallah sende faydasını görürsün
Kocagoznurr Aysnr11 Kuzu bol bol yürüyüş yap . Merdiven in ve çık mediven inerken yan yan in yan yan adım atarak çık . Pelvis hareketleri var yere çömelerek yapılan o baya faydalı plates topunun ustunde oturmayı esnemeyi çok söylüyor arkadaşlar . Sıcak duşta fazlasıyla etkili . Birde eşle birlikte olmak çok etkili oluyormus.
esmaerdemir Aysnr11 doktorum bol bol ilişkiye gir dedi merdiven in çık yürüyüş yap her gün 7 8 hurma ahududu çayı iç yerleri de elle sil yani bi nevi ördek yürüyüşü yap dedi
Aysnr11 Lorinnaysee Amiin inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 Eşim yanımda yok ama diğerlerini uygulayacağım 😊
Aysnr11 Kocagoznurr Teşekkür ederim yarın bol bol merdiven çıkayım 😇eşim yanımda yok maalesef, sıcak duş yapayım her gün
Aysnr11 esmaerdemir En lazım olduğu yerde eşim yanımda yok 😄 artık bir şekilde başlatmam lazım bu doğumu teşekkür ederim 🙏🏻
Kocagoznurr Aysnr11 umarım açılman olur . Ve güzel doğum serüvenini buradan okuruz ☺️ hurma çok etkiliymis bu arada bol bol yemeni tavsiye ederim 🌸
Aysnr11 Kocagoznurr Açılmam zaten vardı 1-2 cm rahim yumuşamasıda vardı inşallah hızlıca devamı gelir 😇 İnşallah allahım bana da nasip eder pozitif bir hikaye yazmayı 🥰
Aysnr11 Kocagoznurr Evet Annemde kalıyorum babam var zaten eşim de doğum sancıları başlayınca gelecek hemen aramızda 3 saatlik mesafe var 😇
busaslan Aysnr11 merdiven inip çıkmak yürüyüş bol bol ananası yiiyin hurma yiyin ben 2 tane ananas yiyip 5 kat çıktıktan sonra başlamıştı doğumum 2 günde sabah çıkıp akşam girmiştim eve devamlı yürümüştüm
Aysnr11 busaslan Çok teşekkür ederim ananası da yiyeyim hemen 😄 İnşallah benim de başlar da gerek kalmaz suni sancıya
Kocagoznurr Aysnr11 Ayy süper tek değilmişsinnn 😌 ayyy hadi inşAllah bak gör kolay gecicek pamuk gibi hafifleyeceksin doğurduktan sonra gelip bizide aydınlatıcaksın inanıyorum . Ve şunu da unutma herkes doğurdu yahuuu biz mi doğuramıyacağız 🌸🤌🏼
busaslan Aysnr11 ay inşallah faydası olur benim sancım başladı açılmam olmadığı için sezeryan olmak zorunda kaldım ama umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize🥰🙏🏼
Zeynomsu Aysnr11 ay herkese aynını diyorum ama😅 bir akadaşım 39 un sonlarındaydı kendini balkondan atacaktı gali bebeği büyüktü. Neyse bi video varmış onu yapmış gece suyu gelmiş. Sabaha doğurdu. Çok sert bi pilatesmiş altına millet bu pilatesten sonra doğurdun diye yprum atmışlar dur belki sende de işe yarar bulayım sana😅